alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa fotballdrakter

 
[18]

Våre fotballdrakter i rosa er innovasjon og design i skjønn forening

Det er vanskelig å ikke la seg imponere av komforten og den gode følelsen man får når man tar på seg en en våre stilige fotballdrakter i rosa. Fordi draktene er laget av vår superkomfortable Heatdry-teknologi vil du alltid føle deg fresh og klar for nye utfordringer. De er designet med et forlenget bakstykke som gir en fin silhuett og en klassisk profil som gjør at du føler deg vel både på og av fotballbanen. Den normale passformen sørger også for at det er lett å finne en størrelse som sitter både behagelig og flatterende på din kropp. Med disse draktene kan du løpe langt og lenge uten å bli klam. Den avanserte teknologien sørger for at fukt og svette ventileres ut kontinuerlig, og dette vil hjelpe deg med å prestere optimalt.

Spennende og stilige fotballdrakter i rosa

Hos adidas finner du alltid et solid utvalg av diverse drakter og t-skjorter til både mann og dame. Vi har i den anledning flere gode tilbud på fotballdrakter i rosa. Enten du er fan av et spesielt lag, eller bare liker draktenes design og behagelige passform, oppfordrer vi deg til å ta en titt på vårt utvalg. Det finnes mange varianter å velge mellom, og du vil garantert finne noe som faller i smak. Hva med en kul bortedrakt i rosa som kommer med en trendy v-hals og er laget av en kombinasjon av dobbeltstrikket og resirkulert polyester for garantert komfort? 

En rosa fotballdrakt som kan brukes overalt

Våre fotballdrakter i rosa er like godt egnet til bruk utenfor banen fordi det er et komfortabelt og stilig plagg i seg selv. Det behagelige materialet og den fine passformen sørger for at man fint kan kombinere draktene med denim og noen kule sneakers for en tur ute på byen. Man kan også enkelt kombinere fotballdrakten med en lett overtrekksjakke eller hettegenser for en kul og tidløs look. For den som vil være mer formell og klassisk kan man style drakten med et par elegante chinos og klassiske sko for en mer sofistikert stil. Vi anbefaler at du vasker drakten på maksimalt 40 grader, er forsiktig med tøymykner og unngår blekemidler for å bevare både farge og kvalitet i lengden.