alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Svarte joggesko

 
[217]
1 / 5
Sideav 5

Stilige og tidløse svarte joggesko til dame

Svarte sko er noe som aldri går av moten, og vi får ikke nok av tidløse og klassiske svarte joggesko. Det er ingen hemmelighet at svart passer til alt, og disse skoene passer like fint til trening som til hverdags og til fest. Våre svarte joggesko er superkomfortable å ha på. De pustende materialene og gode dempingen gjør at du virkelig kan utfordre deg selv på treningen, uansett hva slags trening du driver med. I kolleksjonen vår finner du et bredt utvalg stilige svarte joggesko til dame i ulike størrelser, passformer og med forskjellige egenskaper, og vi er sikre på at du finner nettopp de skoene som passer perfekt til deg.

Bredt utvalg av svarte joggesko fra adidas

Ønsker du et par helsvarte joggesko for en helt ren look som passer til alt? Velg for eksempel et par Ultraboost-sko i svart med svarte 3-Stripes. Disse responsive skoene er laget for lange løpeturer i byen. Den elastiske, strikkede overdelen med ventilering i de områdene som er mest utsatt for svette kommer til å holde deg kjølig og komfortabel under hele økten. Takket være den energireturnerende dempingen og fleksibel yttersåle, får du jevne steg fra fraspark til nedslag. Vi har også svarte sko med hvite 3-Stripes for deg som ønsker å vise frem den ikoniske adidas-identiteten. Hvis du foretrekker litt mer farger på skoene, har vi også varianter der sort kombineres med for eksempel rødt og grønt.

Slik vedlikeholder du svarte joggesko

Vi har vel alle opplevd å komme hjem fra en spasertur eller joggetur med skitne sko. Da er det praktisk å vite hvordan de skal rengjøres. Du bør vente til skoene er tørre før du rengjør dem, da det er lettere å børste vekk tørket gjørme og annet smuss. Bruk gjerne en fuktig klut og mild såpe, og la dem tørke i romtemperatur.