alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko · Damer · Svart

 
[647]
Box Hog 2.0 Sko SvartBox Hog 2.0 Sko Svart

Box Hog 2.0 Sko

Boksing

1 / 14

adidas svarte sko for dame til enhver anledning

Enten du skal gå i fjellet eller du har tenkt deg på en løpetur, så vil adidas svarte sko til dame kunne gi deg den komforten som du trenger på turen. Fargen passer til det meste du måtte ha i garderoben og du velger modell etter hva du skal bruke den til. En tur i fjellet krever noe annet fra sålen enn en løpetur på en løpebane. Tur i terreng trenger gjerne mindre demping enn løping på løpebane, samme med stabiliteten. De forskjellige skoene er konstruert for at du skal kunne gå tur og løpe med stabil demping som tar godt vare på føttene dine.

Hold deg tørr og varm på tur

Det fine med lagsystemene som materialene i skoene blir bygd opp av, er at det er materialer som jobber sammen for å holde varme inne, ventilere og slippe ut fukt. Dette gir en komfort som gjør at du kan gå og løpe enda lenger. Både isolerende fôr og slitesterk overflate holder deg varm og tørr, og utvalget av vintersko har en syntetisk isolasjon som holder deg varm selv når skoene faktisk blir skikkelig våte fra sørpe likevel. Heldigvis er materialene slik at de holder deg tørr lengst mulig.

Et bredt utvalg av adidas svarte sko til damer

Siden svart er en såpass populær farge, så finner du et svart par blant de fleste av adidas modellene. Enten du trenger dusjklare sandaler eller du skal en tur i bokseringen, enten du spiller fotball eller håndball, ja kanskje basketball eller volleyball, eller du bare trenger noen gode vinterstøvler, er det viktig å finne sko som tar godt vare på føttene dine mens du sparker eller kaster ballen. Vil du ha adidas svarte sko, så har du kommet til det rette søket og det er bare å scrolle ned for å finne akkurat din sko.