alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Salg på fotballsko til menn

 
[102]
X Ghosted.2 Firm Ground Fotballsko SvartX Ghosted.2 Firm Ground Fotballsko Svart

X Ghosted.2 Firm Ground Fotballsko

Fotball

Nemeziz 19.1 Soft Ground Fotballsko SvartNemeziz 19.1 Soft Ground Fotballsko Svart

Nemeziz 19.1 Soft Ground Fotballsko

Fotball

1 / 3
Sideav 3

Stort, spennende og fargerikt salg på fotballsko til menn

Vi i adidas er stolte over vår årelange historie når det gjelder å lage sko av ypperste kvalitet til fotballspillere over hele verden. Gjennom innovativ bruk av teknologi og design kan vi tilby sko som pusher grensene for hva som er mulig, samtidig som de redefinerer hva det vil så å lage gode fotballsko. Gjennom vårt store salg på fotballsko til menn vil du finne en rekke ulike stiler og modeller, laget med en presisjon og fokus på detaljer som er uovertruffen. Vi var tidlig ute med å introdusere sko uten lisser for en bedre passform og mer komfortabel følelse. Disse skoene har en overdel i tekstil som sørger for en ekstrem letthet og bidrar til at du kan løpe raskere på alle underlag. Demonskin-treffsone i gummi er en av innovasjonene som vi benytter oss av for bedre kontakt med fotballen og underlaget. Knottene er nøye utviklet for maksimal presisjon, ytelse og kontakt med gressflaten. Gjennom vårt salg på fotballsko til menn vil du også se andre type modeller slik som fotballsko med konvensjonelle lisser for et mer tradisjonelt utseende. Vi har også introdusert en sockfit-krage på flere av våre mellomhøye modeller for en bedre passform og økt velvære som støtter opp under føttene.

Hva bør jeg se etter av fotballsko gjennom outlet på fotballsko til menn

Det er flere ting som kan være lurt å se etter på outlet på fotballsko til menn avhengig av hvor mye fotball du spiller, underlag og personlige preferanser. Det viktigste er nok uansett å finne en sko som sitter godt, uten at den kjennes for løs eller stram. Gjennom vårt outlet på fotballsko til menn finner du en rekke forskjellige farger og teknologier innenfor skruer, materialvalg og design. Hvis du for eksempel trenger en sko bygget for ekstra fokus på løping kan skoene uten lisser være et utmerket valg for å redusere vekten.