alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på fotballsko

 
[228]
1 / 5
Sideav 5

Noe for enhver smak enten du er proff eller nybegynner gjennom vårt salg på fotballsko

Det finnes mange ulike typer fotballsko både når det gjelder typen knotter, konstruksjon, design og materialvalg. Enten du har en klar favoritt i form av en spesiell modell eller når det gjelder design kan vi love at du vil finne en type sko som passer utmerket til din stil og personlighet gjennom vårt salg på fotballsko. Ta våre sko laget i grønt og med oransje 3-Stripes for eksempel. Denne skoen som benytter seg av den lave og innovative Clawcollar-teknologien, har også et innovativt snøresystem som sørger for at skoene sitter tett på føttene for en god passform. Den supertynne Speedmesh-overdelen og yttersålen sørger for lav vekt, styrke og ekstremt bra grep ute på fotballbanen gjennom vårt salg på fotballsko. Den 3D-formede hælen bidrar til en profil som gjør at du kan løpe raskere og mer kontrollert. De pilformede knottene i forfoten sammen med de runde hælknottene gir også en slitesterk base for å kunne løpe og ta unna utfordringer.

Hva bør jeg se etter når jeg handler fotballsko på outlet?

Det er flere ting som kan være verdt å se etter når det gjelder outlet på fotballsko. Det viktigste er å finne en sko som sitter godt på føttene, som ikke klemmer eller sitter for hardt. Videre kan det være lurt å velge fotballsko basert på typen skruer og underlag. Det er stor variasjon når det gjelder typer skruer til fotballsko og vår teknologi er skreddersydd for forskjellige forhold avhengig av modell. For de som foretrekker en sko uten lisser kan vi også tilby et rikt utvalg av dette. Gjennom bruken av TPU-yttersåle for faste underlag og den reduserte hælhøyden har du en perfekt sko til fotballbanen. Speedskin-overdelen bidrar til at skoen har en ekstremt lav vekt og designet med den elastiske pløsen betyr at de er lette å få på seg. Dette er den ideelle fotballskoen for faste underlag.