alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Salg på fotballsko til barn

 
[88]
Nemeziz 19.3 Firm Ground fotballsko OransjeNemeziz 19.3 Firm Ground fotballsko Oransje

Nemeziz 19.3 Firm Ground fotballsko

Barn Fotball

1 / 2
Sideav 2

Slipp talentet løs i salg på fotballsko til barn

Full fart i form, farge og komfort i outlet på fotballsko til barn. La også de minste atletene få dra den fulle nytten av adidas' gode løsninger på fotballsko, til en god pris. Her finner en fotballsko til barn på salg som er ment for en rekke ulike underlag. Være seg innendørs eller utendørs, eller på løst eller fast underlag spilles det trygt med optimalt grep. La de minste føle på at de kan ta det hardere ut og yte bedre med en såle som griper og gir full kontroll, samt også en forfot på skoen som hjelper til for å holde ballen på plass. Med overlegen bevegelsesfrihet og ballkontroll er det lekende lett å utvide sine ferdigheter på banen. Føring og føling på topp står sammen med materialer som er lette i vekten, og pustende i funksjon slik at spillet gjøres ekstra behagelig og små føtter får den luften de trenger. Og også gjerne en overdel som gir akkurat den støtten som trengs til ankel, uten at det går utover smidigheten i skoen.

Perfekt kombinasjon av ytelse og stil i outlet på fotballsko til barn

I outlet på fotballsko til barn finner en ikke bare de riktige tekniske løsninger i skoen. Her finner man også adidas' ikoniske stil i skoene. Med fotballsko til barn på salg får du og dine unge talenter muligheten til å velge mellom en rekke ulike uttrykk på skoen, slik at selvtillitt og holdning er vedlikeholdt. La de minste se like bra ut som de yter med en sko på tilbud, her får dere den rette dealen på den rette skoen til ethvert bruk. En fotballsko til barn som holde den samme uslåelige standard og kombinasjon av egenskaper som de skoene adidas leverer til de voksne, og det til en god pris.