alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Salg på fotballsko til damer

 
[143]
Copa 19.1 Firm Ground Fotballsko SvartCopa 19.1 Firm Ground Fotballsko Svart

Copa 19.1 Firm Ground Fotballsko

Damer Fotball

1 / 3
Sideav 3

Full kontroll og frihet med fotballsko til damer på salg

Lynraske bevegelser, perfekt grep, raske manøvre og frihet til å bevege seg slik du vil og må. Det er hva du får i outlet på fotballsko til damer, til en redusert pris. Topp kvalitet for ytelse og maks giv på fotballbanen, til en god deal. Salg på fotballsko til damer gir deg en valgfrihet i sko hvor fokuset er på å hjelpe deg å presse grensene litt lengre, være seg innendørs, utendørs, eller på kunstgress, finner du her perfekte sko med de rette løsninger i form, materialer og det tekniske. Her får du sko på tilbud med 360-graders passform, ulike snitt for støtte av ankel, samt knotter beregnet for enten kunstgress eller vanlig gress. Ulikt underlag er heller ikke noe problem, velg sko for fast eller løsere bane, samt også sjekk ut skoene som er ment for perfekte bevegelser på innendørsbane. Ta kontroll på ballen med gummistøtter, og nyt av de lette og luftige skoene som gir deg en turbo-driv i spillet. adidas kjenner idrett og her i utsalget får du sko verdig eliten for en god pris.

Full kontroll, full selvtillit i outlet på fotballsko til damer

Ikke bare grep, form og funksjon er på topp med fotballsko til damer på salg fra adidas. Også din egne stil blir tatt til nye høyder med utvalget av farger, og detaljer på skoene. Vis din selvtillit på banen med sko som erklærer din seriøsitet og bygger opp om din idretts-look. Spill med stil, vis deg frem, og nyt av adidas legendariske kombinasjon av ytelse og mote. Med 3-Stripes, eller Trefoil på skoen viser du at du er seriøs, bevisst og klar for kamp. Ballfølelse, idrettsglede og sporty stil venter deg i adidas outlet på fotballsko til damer, fylt med gode tilbud og valgfrihet så du får rett sko for deg og dine behov.