alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skjorter

 
[21]

Skjorter som er perfekte for skituren

Vi nordmenn elsker ski og alt som har med skisport å gjøre. Uansett om vi skal ut på en rolig langrennstur med familien på en solfylt søndag i februar, om vi skal på hyttetur med venner på fjellet og takle selv de tøffeste bakkene eller om vi skal prøve oss på årets Birken, så er det viktig at vi har de rette klærne. Det er viktig å holde seg varm i vintermånedene – men samtidig må vi huske på at jo mer aktive vi er, jo varmere blir vi. Derfor bør du kle deg etter hvilket aktivitetsnivå du tenker å holde. En rolig langrennstur krever varmere klær enn et tøft skirenn. I tillegg bør du ha en skjorte til skisport som puster, samtidig som den transporterer bort svette og fukt for at du skal kunne holde deg tørr under hele økten.

Tekniske skiklær som sørger for en bedre skiopplevelse

Du får en isolert overdel for aktiviteter utendørs med en skjorte til skisport fra adidas. Plaggene sørger for at du holder deg varm i terrenget, enten du utforsker forskjellige områder til fots eller på ski. De isolerte overdelene beskytter deg i tillegg mot temperaturendringer. Klærne holder deg komfortabel, mens du beveger deg rundt i det vakre, snødekte terrenget. I tillegg er skjortene laget med elastiske materialer for økt bevegelsesfrihet, slik at du kan føle deg så fri som mulig under hele turen. Ved å kjøpe en skjorte til skisport fra adidas, bidrar du også til å redusere utslipp og spare ressurser. Mange av plaggene er nemlig laget av resirkulert polyester. Noen av skjortene har halv glidelås, slik at du kan få lufting i halsregionen etter behov. Med lange ermer, ståkrage og tettsittende passform i livet, hoftene og armene, sørger du for at hele overkroppen er beskyttet. Du holder deg ikke bare komfortabel under skituren ved å bruke disse skjortene – du kommer også til å se råstilig ut i løypa!