alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas by Stella McCartney · Fitness og Trening

 
[60]
1 / 2
Sideav 2

Treningsutstyr fra adidas by Stella McCartney

Ute etter en stilig og sofistikert treningslook fra topp til tå? En kombinasjon av kult treningstøy og stilige sko som matcher entusiasmen din for trening? Ta en titt på utvalget av treningsutstyr fra adidas by Stella McCartney – en kolleksjon av klær, sko og tilbehør utviklet for deg som sier ja takk, begge deler!

Finn treningsgleden med treningsutstyr fra adidas by Stella McCartney

En viktig forutsetning for å glede seg over trening er å være komfortabel med egen kropp, og med det treningsutstyret du har. Å ha på en inspirerende overdel eller en ekstra stilig treningsbukse kan ha en stor effekt på humøret og entusiasmen for økten som venter – dette er utgangspunktet for alt av treningsutstyr fra adidas by Stella McCartney.

Med sitt fokus på treningsglede i kombinasjon med miljøvennlige løsninger, har samarbeidet mellom adidas og Stella McCartney revolusjonert bransjen. Kolleksjonen er laget med både den treningsglade og jordkloden i tankene. Samarbeidet har vart siden tidlig på 2200-tallet, og resultert i kolleksjon etter kolleksjon med vekt på såvel komfort og treningseffektivitet som stil. Med utvalget treningsutstyr fra adidas by Stella McCartney er det enkelt møte hverdagen i stil, med et klassisk og sofistikert uttrykk. Se for eksempel etter enkle og minimalistiske sports-BH-er, oversized jakker i nedtonede nyanser og sofistikerte treningstights med stilige trykk og detaljer, samt sko i Stellas signaturstil med et elegant leopardmønster på hælen.