alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gymklær for barn

 
[165]
1 / 4
Sideav 4

Kule gymklær for barn som elsker å være aktive

Små kropper i vekst trenger å være aktive og få brukt seg skikkelig. Idrett, trening og sport kan gi barnet mestringsfølelse og større selvtillit, i tillegg til gleden over å få holde på med en hobby som de virkelig elsker. Enten det er snakk om fotball, turn, håndball, friidrett eller annen sport, er det viktig at barnet har gode gymklær. Vi har gymklær for barn i alle aldre, enten det er snakk om babytrening eller trening for ungdom. Felles for dem alle er god passform, bevegelsesfrihet, topp komfort og et kult design som faller i smak hos små moteløver. Velg mellom fargerike plagg med motiv og mønster, eller du kan gå for klassiske gymklær med 3-Stripes og Trefoil-emblem. Uansett hvilken stil du går for, kan du sette sammen en komplett garderobe med tightser, shorts, treningsgensere, overdeler og mye mer.

Trening for ungdom: Plaggene som motiverer og inspirerer

Det er like sant for barn og ungdom som det er for oss voksne: De rette treningsklærne kan motivere oss til å komme oss ut døren, nettopp fordi vi føler oss så vel i de nye klærne våre. Vi fokuserer på komfort, egenskaper og design når vi utvikler våre kolleksjoner. I tillegg til klær, kan du kjøpe annet tilbehør som joggesko, caps og ryggsekker. Ryggsekkene er komfortable med justerbare stropper, slik at barnet enkelt kan bære med seg ekstra utstyr som fotball, en varm jakke og en god drikkeflaske når de skal på trening.

Pass godt på de nye treningsklærne for barn

Vi anbefaler at du alltid leser vaskeanbefalingene nøye og følger dem for at plaggene skal holde seg fine over lang tid. Det er for eksempel en del treningsklær som ikke bør vaskes med tøymykner, og enkelte plagg bør kun tørketromles på lav varme.