alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballsko i gull

 
[1]

Prestér og briljer i et par fotballsko i gull

Du er på utkikk etter et par nye fotballsko. Et par som snakker til akkurat hvor god du er og som gir deg teknologien og selvsikkerheten som tar prestasjonen din enda et steg videre. Det du leter etter, er et par fotballsko i gull fra adidas. Velg deg et par som ikke bare er sko, men som er en erklæring om at du vet hva du gjør, og du er her for å prestere og briljere. Lukking med lisser lar deg tilpasse passformen så skoen sitter akkurat slik den skal, og støttende mesh-overdeler gir en sokklignende passform som holder foten på plass. Med preging på forfoten får du godt grep om ballen, så du har kontroll på hver pasning og hvert skudd. Med yttersåler for fast underlag og hybridknotter får du godt grep selv på våte, glatte fotballbaner, så du kan ta spillet ditt helt ut, hele kampen igjennom.

Gå for gull

Ikke nøy deg med nest best. Du har jobbet for hardt for å ikke nå toppen, så snør på deg et par fotballsko i gull fra adidas, og ta seieren hjem. Med klassiske 3-Stripes og Trefoil-logoer tar du del i en lang tradisjon av vinnere, og du får selvtilliten du fortjener til å yte maks. Et par fotballsko i gull passer perfekt til enhver fotballdrakt, og kan la deg inspirere av fargen til å spille din beste kamp noensinne – hver gang. Velg deg et par som har riktig passform for deg, og vink adjø til foreløpige personlige rekorder i det du bryter dem og setter deg nye mål – mens du scorer mål. Uttrykk deg selv gjennom både spill og garderobe, med et par fotballsko som representerer og reflekterer det du står og går for gull.