alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Klatreutstyr

 
[8]
5.10 BEANIE Svart5.10 BEANIE Svart

5.10 BEANIE

Five Ten

Five Ten H90 Trucker Caps
Five Ten Five-Panel Caps
Five Ten H90 Trucker Caps

Praktisk klatretilbehør til klatreturen

Vi ser en stadig økende popularitet rundt klatring, og det er ikke så rart. Det er en helt unik følelse å mestre tøffe fjellvegger ute og klatrevegger inne, men husk imidlertid på at opplevelsen blir enda bedre dersom du har rett utstyr. Hos adidas finner du alt du trenger innen klatreutstyr og klatretilbehør for å overvinne selv de tøffeste klatreutfordringene.

Klatring er gøy med riktig utstyr

Det er en rekke ulike produkter til klatring der ute, og det aller første du bør skaffe deg er gode klatresko. Velg et par klassiske, medaljevinnende klatresko fra adidas som kan brukes både inne og ute. Med disse får du fotarbeid med høy presisjon og perfekt passform. En forsterket gummihæl gir mer friksjon på tekniske hælkroker, og sålen gir god fotbuestøtte og fleksibilitet. I tillegg til gode sko, bør du ha fleksible klær som gir god bevegelsesfrihet og mye elastisitet. Skal du klatre ute i all slags vær, bør du også ha en god jakke som er vindtett og vanntett for å være forberedt på regnbyger og vindkast.

Ikke glem klatretilbehør!

 Når du har fått det viktigste klatreutstyret på plass, er det på tide å velge ut stilig klatretilbehør som setter prikken over i-en på antrekket og som vil gjøre at du føler deg ekstra stilig. Velg for eksempel en lett baseball-caps som passer like fint i terrenget som i byen. Med praktisk justerbar snap-back-lukking kan du fininnstille passformen. Et par gode sokker er også anbefalt, og du kan for eksempel velge et par mellomhøye sokker med god støtte. De gir tettsittende støtte for sykling og løping, og den strategiske dempingen kombinert med støttende fotbue omslutter foten i komfort. Velg mellom ulike farger etter hva som passer best til resten av utstyret ditt, og gjør deg klar for å mestre de utfordrende klatreveggene!