alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas originals jakke

 
[77]
Dunvest SvartDunvest Svart

Dunvest

Menn Originals

1 / 2
Sideav 2

ADIDAS ORIGINALS-JAKKER

90-tallet er tilbake i ny og moderne drakt med kule adidas Originals-jakker. De retroinspirerte jakkene sikrer et kult og innovativt uttrykk uten kompromiss på kvalitet. Her finner du nemlig kompromissløse plagg som vindbeskyttende jakker med brasiliansk trykk, vintage-inspirerte dunjakker og skalljakker med østafrikansk inspirasjon, designet i samarbeid med Pharrell Williams. Du finner også et stort utvalg av fritidsjakker til hverdagsbruk med ikoniske Trefoil-detaljer og den klassiske stilen adidas er kjent for – som bomberjakker, anorakker og hettejakker.

Blant de mange alternativene finner du blant annet:

  • Fashion League-vindjakker: Møt hverdagen i et lekent og personlig uttrykk med Fashion League-serien, som holder seg foran trendene samtidig som den viser tydelige hint til den ikoniske adidas-arven fra 90-tallet. Vindjakken kommer i luksuriøs sateng, som gir den atletiske utformingen et moteriktig uttrykk, drevet av minimalistisk design og feminine detaljer.
  • Trefoil Midseason-jakker: Denne vatterte utejakken isolerer og holder på varmen, samtidig som den sender klare signaler til den ikoniske adidas-stilen gjennom Trefoil-logoen på brystet og de klassiske tre stripene langs armene. De chevron-mønstrede sømmene og den dypblåe fargen sikrer et stilig uttrykk og en allsidig gatemote.
  • Trefoil Poncho: En overdimensjonert poncho har aldri sett kulere ut! Den retroinspirerte ponchoen fra adidas er utviklet med beskyttelse mot vind og vær, og den løse passformen gjør at du enkelt kan trekke den over andre klær for umiddelbar værbeskyttelse. På baksiden regjerer Trefoil-logoen i stort format.
  • Puffy Anorak: Denne anorakken er utviklet etter inspirasjon av den autentiske adidas-arven og militærplagg – og er laget for en hverdag fylt med skateboarding. Den allsidige stilen og elskverdige anorakk-utformingen gjør at den også godt egner seg til annen fritidsbruk.