alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Originals · Menn

 
[1547]
Samba OG Sko HvitSamba OG Sko Hvit

Samba OG Sko

Originals

Samba OG Sko HvitSamba OG Sko Hvit

Samba OG Sko

Originals

adidas Originals til menn

Omfavn den ikoniske Trefoil-logoen og de klassiske tre stripene med adidas Originals til menn. Med kolleksjon på kolleksjon med atletisk og retroinspirert streetwear med referanser til tiår helt tilbake til 1940-tallet har adidas Originals funnet mellompunktet mellom den klassiske adidas-arven og et moderne uttrykk. Uansett om du er ute etter løpesko, sneakers, en kul og komfortabel hettegenser eller helt bestemte vink til 80- og 90-tallet, finner du det du er ute etter fra adidas Originals til menn.

Med Trefoil og 3-Stripes i front eller langs buksen

Enten du går for en t-skjorte med oversized Trefoil-logo eller minimalistiske treningsbukser med de ikoniske tre stripene langs benlengden, sender du tydelige hint til adidas-arven. adidas Originals til menn er atletisk og annerledes – klærne skiller seg fra andre med sine klare referanser til stiler og trender av den gamle skolen. Du finner alt fra minimalistiske klær i svart og hvitt samt nedtonede nyanser i pastell til klassisk streetwear, fargesterke statement-klær og treningsoptimaliserte klær fra topp til tå.

Vintage-inspirert tilbehør fra adidas Originals til menn

Midjevesker, ryggsekker og gymbager er blant utvalget vintage-inspirert tilbehør fra adidas Originals til menn. Velg mellom vintage- og retroinspirert tilbehør med oversized Trefoil-logo eller 3-Stripes-detaljer på alt fra solhatter og sokker til caps, luer og mobildeksler.

Fra klassiske tennissko til futuristiske 90-tallssko

Ta en titt i arkivet med adidas Originals og et stort utvalg sko med inspirasjon fra klassikerne som inntok skomarkedet på 70- og 80-tallet. Hvis du er ute etter en minimalistisk stil og enkel design, kan du ta en titt på de klassiske modellene tilhørende Stan Smith, Supercourt og Continental 80 – lave treningssko og sneakers som sikrer en avslappet hverdagsstil. Er du heller ute etter noe som får folk til å snu seg etter deg på gata? Ta en titt på de retroinspirerte 90-tallsskoene Falcon, som kommer i vågale og lekne fargekombinasjoner, samt metallisk finish.