alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sneakers · Barn · Svart

 
[127]
CYBER MONDAY EXTRA 20% OFF
Gutter / Jenter
Pris
kr235 - kr1 699
2351699
1 / 3
Sideav 3

Løp og morro med svarte joggesko for barn fra adidas

Om det er for tur eller sport, by eller marka: Med svarte sneakers for barn stiller dine små klare for alt. I utvalget finner du svarte joggesko for jenter og gutter, blant flere andre fottøy. Kanskje de små eventyrerne skal på ekspedisjon? Da kan en GORE-TEX® -sko beregnet for langtur være perfekt. Akkurat slik som en avslappet og lett sko med god demping, passer de for de som skal nyte dagen i gata med en is og et skateboard. Barn liker å utfolde og utfordre seg selv og omgivelsene, noe som krever mye av skoene deres. Med et par svarte joggesko for barn fra adidas får de grep om situasjonen. Våre svarte joggesko for barn stiller med en rekke smarte løsninger, sammen med deres kule design, som fort gjør dem til en favoritt som passer inn både på skolen og til lek på idrettsplassen. Blant skoene våre finner du tekniske løsninger slik som slitesterke og lette EVA-mellomsåler som gjør ethvert sprang behagelig, elastiske mesh-overdeler eller kanskje mer stilfulle skinnløsninger. Her er det noe for enhver gutt eller jentes behov, og det samme gjelder lukkingen: Du finner både slip-on, borrelås og lisser. Våre svarte joggesko for barn tar til høyde at mens barnet vokser og tilegner seg kunnskap, og leken utvikler seg, endres også behovet og kravene til både sko, form og feste.

Kvalitet og design for de minste, med sorte barnesneakers

Barn er ikke bare hverdagsatleter, de liker også å vise seg frem. Våre råtøffe design å velge mellom vil appellere til de små, litt mindre og litt større barna. Med nevnte lure løsninger, behagelige passform og rekken av kule uttrykk – fra det elegante til det røffe – finner både du og familiens mindre medlemmer en sko som vil passe dem og deres sinnelag.