alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Undertøy for barn

 
[1]

Alt fra klassisk sportsstil til trendy undertøy for barn

Nøkkelen til gode undertøy for barn er en behagelig passform enten til sport eller hverdagsbruk. Ytelse representerer et ekstra nivå av prestasjon og motivasjon. Blant materialer som brukes i undertøy for barn er polyester. Polyester er ganske ideelt for aktive klær, da det har en svetteavvisende effekt. Materialet vil holde seg varmt når det trengs, noe som er grunnen til at det brukes i så mange plagg for aktive mennesker. Polyester blandes også med elastane som har svært gode strekkevner, men som raskt går tilbake til sin opprinnelige størrelse. Materiale av bomull er langt mer pustende og holder seg på plass selv når barnet er i bevegelse. En liten detalje som dette gir en stor forskjell med tanke på komforten. Undertøy finnes i flere spennende farger, mønstre og design. Et barns beste venn er undertøy utviklet med stretch, som igjen er laget av mykt stoff og tørkende effekt som byr på daglig komfort.

Teknologisk utformet bygget på komfort og ytelse

Det var tidlig på 2000-tallet at det ble startet en utvikling av stoff med fokus på å kunne bidra med bedre ytelse. Noe som siden har bidratt med å la enhver aktiv menneske få yte lengst mulig og best mulig. Det har selvsagt blitt en sikker favoritt blant idrettsutøvere, som endelig kan fokusere for fullt på det som gjelder. Undertøy til barn er både myke, elastiske og fri for plagsomme merkelapper som klør. Du kan ta knebøy og andre bevegelser med minimal friksjon. Barn flest er veldig aktive av seg, noe som gjør alle disse egenskapene brukbare. Passformen på undertøyene varierer mellom atletisk passform, tettsittende passform og vanlig passform. For gutter finnes det egne mesh-foret pung med pusteevne. Varianten med mykere mikro-mesh gir optimal ventilasjon på hele plagget. Undertøy finnes også i pakker eller for seg selv.