alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Guttesko

 
[524]
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
NMD 360 Sko
NMD 360 Sko
Disney Superstar 360 Sko
NMD 360 Sko
Grand Court Lifestyle Lace Tennissko
adidas x Disney Advantage Muppets Hook-and-Loop Sko
FortaRun Sport Running Lace and Top Strap Sko
Runfalcon 2.0 Sko
OZWEEGO Sko
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Nizza Platform Sko
OZWEEGO Sko
Terrex Trailmaker Hiking Sko
Terrex AX2R CF Tursko
adidas x LEGO® Captain Toey Sandaler
Terrex AX2R Hiking Sko
Terrex Climawarm Snowpitch Vintersko
FortaRun Sport Running Elastic Lace Top Strap Sko
Swift Run Sko
FortaRun Sko
Terrex Winter Mid Boa Terrengsko
Terrex Hyperhiker Hiking Sko
Gamemode Firm Ground Fotballsko
Terrex Hyperhiker Hiking Sko
Run 70s Sko
OZWEEGO Sko
Grand Court Lifestyle Hook and Loop Sko
FortaRun Sport Running Elastic Lace Top Strap Sko
Ozelle Running Lifestyle Elastic Lace with Top Strap Sko
Ultraboost 22 Sko
Racer TR21 Sko
adidas Racer TR x LEGO® Sko
Tensaur Run Sko
Grand Court Lifestyle Hook and Loop Sko
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
Duramo SL Sko
FortaRun Elastic Lace Top Strap Løpesko
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
FortaRun Double Strap Løpesko
Duramo SL Sko
Tensor Sko
Tensaur Run Sko
1 / 11
Sideav 11

Gjør et kupp på guttesko på Black Friday

Ikke gå glipp av sjansen til å få tak i guttesko fra adidas til reduserte priser! Skoene våre er både klassiske og ikoniske, med kjente design som 3-Stripes og skjelltå, og vi tilbyr et variert utvalg kvalitetsmodeller for gutter. For eksempel kan du velge en sko med Boost-mellomsåle, som gir ypperlig demping, og dersom passform og støtte er i fokus, vil Primeknit være et godt valg, da skoen omslutter foten som en sokk. Er du redd for at sønnen din skal skli og slå seg, kan du redusere risikoen med en yttersåle i Continental™-gummi, som gir ekstra godt grep. Vil du også forhindre lukt og klamme føtter kan det være lurt med en overdel i mesh, et materiale med pustende egenskaper. Hver eneste sko er spesielt utviklet til sitt bruk ved hjelp av avansert teknologi, og bringer i tillegg komfort og stil for hvert steg. Ved å klikke deg gjennom utvalget, finner du garantert en modell som er midt i blinken for nettopp din sønn. Sjekk ut vårt Black Friday-salg på guttesko!

Gode sko til en aktiv hverdag

For aktive barn er gode sko helt essensielt. Har du en sønn med løping som lidenskap, vil han simpelthen elske et par sko med Boost-teknologi, da den uslåelige energireturen vil gi han et glimrende utgangspunkt. Enhver ung fotballspiller vil kjenne effekten av en fotballsko spesielt designet for underlaget, eller med mellomhøyt snitt for bedre støtte rundt ankelen. For travle små føtter som hopper og spretter rundt på lekeplassen kan en Cloudfoam-mellomsåle og en OrthoLite®-innleggssåle gi nødvendig demping, for ikke å nevne komfort. Utnytt Black Friday-tilbudet på guttesko, og skaff sønnen din de smidigste fotballskoene på banen, de letteste løpeskoene i gymtimen, eller de tøffeste kanvasskoene på lekeplassen!

Ta vare på kvaliteten

Når du kjøper sko fra adidas kan du alltid regne med et slitesterkt og moteriktig produkt av høy kvalitet. For å vedlikeholde kvaliteten er det derfor viktig å impregnere skoene før bruk. Da holder de seg fine og rene over lenger tid, og de kan brukes igjen og igjen. Tørk så raskt over skoene når de blir skitne, og gjenta impregneringen når de er rene. På denne måten vil de sterke, briljante fargene, de klare linjene på 3-Stripes mønsteret, konturene på de elskede figurene eller detaljene på fotballhelten holde seg klare og tydelige lenge og vel.