alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Jentesko

 
[147]
1 / 4
Sideav 4

Stilige og kule produkter i anledning Black Friday på jentesko

Her finner du tidenes utvalg av jentesko til din datter enten behovet er for en joggesko til sport, fritid eller en kombinasjon. Vi har design som er moderne, klassiske eller noe midt i mellom og bidrar til at Black Friday's jentesko er en fantastisk mulighet til å sikre seg kvalitetssko i en rekke ulike kategorier. Enten ønsket er en tidløs sneaker i hvitt, blått eller annet med 3-Stripes design og elementer mest kjent fra tennisverden eller noe hakket mer moderne som kanskje passer bedre for en løper eller friidrettsutøver gjør vi enkelt å velge på vårt Black Friday's jentesko. Som en innledning, hva med superlette sko laget med en Boost-mellomsåle i hel lengde for en skoopplevelse som skåner føttene på en helt ny måte. Disse sålene er ergonomiske og avanserte slik at de forhindrer skader som overbelastning og tretthet etter lengre treningsøkter. Den solide yttersålen av gummi sørger også for godt grep slik at skoene har kontroll uansett underlag eller værforhold. Overdelen i tekstil skaper en kul kontrast til resten av skoen og sørger for en pustende funksjon som forhindrer svette, varme og vondt lukt.

Fotballsko til ditt barn i anledning Black Friday på jentesko

Det kan ofte være vanskelig å finne frem til riktige fotballsko grunnet passformen og ulike designs som ikke alltid fungerer like bra for alle. Hos adidas har vi et bredt utvalg slik at ditt barn kan kombinere det beste fra ulike stiler, enten barnet foretrekker en konvensjonell design med lisser eller en moderne design uten lisser. Vi har blant annet flere modeller med mellomhøyt design som sitter som støpt på foten og er laget i solid syntetisk materiale, som både er mykt men ekstremt slitesterkt. Videre er dette fotballsko for ulike underlag, slik at barnet ditt enkelt kan bruke det på kunstgress, naturgress eller andre underlag uten problemer.