alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Jentesko

 
[523]
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
NMD 360 Sko
NMD 360 Sko
Disney Superstar 360 Sko
NMD 360 Sko
Grand Court Lifestyle Lace Tennissko
adidas x Disney Advantage Muppets Hook-and-Loop Sko
FortaRun Sport Running Lace and Top Strap Sko
Runfalcon 2.0 Sko
OZWEEGO Sko
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Nizza Platform Sko
OZWEEGO Sko
Terrex Trailmaker Hiking Sko
Terrex AX2R CF Tursko
adidas x LEGO® Captain Toey Sandaler
Terrex AX2R Hiking Sko
Terrex Climawarm Snowpitch Vintersko
FortaRun Sport Running Elastic Lace Top Strap Sko
Swift Run Sko
FortaRun Sko
Terrex Winter Mid Boa Terrengsko
Terrex Hyperhiker Hiking Sko
Gamemode Firm Ground Fotballsko
Terrex Hyperhiker Hiking Sko
Run 70s Sko
OZWEEGO Sko
Grand Court Lifestyle Hook and Loop Sko
FortaRun Sport Running Elastic Lace Top Strap Sko
Ozelle Running Lifestyle Elastic Lace with Top Strap Sko
Ultraboost 22 Sko
Racer TR21 Sko
adidas Racer TR x LEGO® Sko
Tensaur Run Sko
Grand Court Lifestyle Hook and Loop Sko
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
Duramo SL Sko
FortaRun Elastic Lace Top Strap Løpesko
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
FortaRun Double Strap Løpesko
Duramo SL Sko
Tensor Sko
Tensaur Run Sko
1 / 11
Sideav 11

Stilige og kule produkter i anledning Black Friday på jentesko

Her finner du tidenes utvalg av jentesko til din datter enten behovet er for en joggesko til sport, fritid eller en kombinasjon. Vi har design som er moderne, klassiske eller noe midt i mellom og bidrar til at Black Friday's jentesko er en fantastisk mulighet til å sikre seg kvalitetssko i en rekke ulike kategorier. Enten ønsket er en tidløs sneaker i hvitt, blått eller annet med 3-Stripes design og elementer mest kjent fra tennisverden eller noe hakket mer moderne som kanskje passer bedre for en løper eller friidrettsutøver gjør vi enkelt å velge på vårt Black Friday's jentesko. Som en innledning, hva med superlette sko laget med en Boost-mellomsåle i hel lengde for en skoopplevelse som skåner føttene på en helt ny måte. Disse sålene er ergonomiske og avanserte slik at de forhindrer skader som overbelastning og tretthet etter lengre treningsøkter. Den solide yttersålen av gummi sørger også for godt grep slik at skoene har kontroll uansett underlag eller værforhold. Overdelen i tekstil skaper en kul kontrast til resten av skoen og sørger for en pustende funksjon som forhindrer svette, varme og vondt lukt.

Fotballsko til ditt barn i anledning Black Friday på jentesko

Det kan ofte være vanskelig å finne frem til riktige fotballsko grunnet passformen og ulike designs som ikke alltid fungerer like bra for alle. Hos adidas har vi et bredt utvalg slik at ditt barn kan kombinere det beste fra ulike stiler, enten barnet foretrekker en konvensjonell design med lisser eller en moderne design uten lisser. Vi har blant annet flere modeller med mellomhøyt design som sitter som støpt på foten og er laget i solid syntetisk materiale, som både er mykt men ekstremt slitesterkt. Videre er dette fotballsko for ulike underlag, slik at barnet ditt enkelt kan bruke det på kunstgress, naturgress eller andre underlag uten problemer.