alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Treningsdressunderdeler

 
[106]
1 / 3
Sideav 3

I spagaten med treningsdressunderdeler på Black Friday

Løst og ledig, eller tilpasset og formsittende: Man finner begge deler her til en god deal i Black Friday treningsdressunderdeler. Dette er bukser ment for bevegelse og aktivitet, og naturligvis: De passer like godt inn til en avslappet og sporty hverdag som de gjør treningsstudioet. Hvor enn du er, og hva enn du møter så still klar med bukser som benytter en uslåelig kombinasjon av materialer og snitt for å gi deg full trygghet i steget. Fra myk og behagelig bomull til resirkulert polyester møter man her det ypperste av materialkvalitet. Dette sammen med smarte løsninger i snitt og design, her er lommene plassert på rett sted, og uansett om du går for en løs eller tett passform får du her alltid totalt utslag på bevegelsesfriheten. adidas er merket for idrettsglede, og dette merkes og ved at materialene hjelper deg i hverdagen. Fra å være behagelige, til ulike treningsbukser som transporterer vekk fuktighet og puster i møtet med en varm dag på trening. Det er enkelt og greit: Dette er treningsbukser som er ment å hjelpe deg å yte.

Stilig i steget med de rette buksene

Samtidig som du får topp kvalitet for idretten blant de ulike Black Friday treningsdressunderdeler så får du også ta del av den uslåelige bevisstheten av stil og mote som adidas står for. Fra de ikoniske 3-Stripes og Trefoil som smykker buksene, til et utvalg av snitt og stil som støtter opp om deg og din person. Sist har du flere ulike snertne farger og trykk å velge blant. Dette er mer enn bare treningstøy, dette er en statement om din personlige stil og din sporty hverdag. Utvalget i kampanjen er stort, slik at du skal finne akkurat rett bukse for å bygge opp om din unike treningsstil, og møte utfordringer med selvtillit.