alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bomberjakker for barn

 
[5]

Still opp i juniorversjonen av bomberjakker for barn

Det finnes i dag flere typer jakker. adidas har bred erfaring bak seg i å produsere klær til bruk i sport, trening og hverdag. For mildere dager er bomberjakker for barn flott designet for bruk før og etter en fotballkamp. Bomberjakker for barn er ekstra stilige med en såkalt "bomberkrage" som er ribbestrikket. Armene på jakken er designet med ribbestrikkede mansjetter. Tvill i jakka er av 100 % polyester og foret med Piqué. Piqué er en vevestil bruk med bomullsgarn som karakteriseres med forhøyede parallelle tråder eller geometriske mønstre i stoffet. Tvill i jakken går derfor hånd i hånd med piqué med dens halvtykke tykkelsen på stoffet. Dette gjør derfor materialet på jakken mer slitesterk, fleksibel og pustende som igjen byr på ekstra komfort og bevegelighet i jakken. Den komfortable jakken av tvill finnes i design med bånd langs ermene og vevet klubb-logo på brystet. Det er hele glidelåslommer foran og hempe med ribbestrikket kant.

?Et kvalitetssikret design og passform

En nydelig bomber jacket for barn? er en jakke av kvalitet som er utviklet med vanlig passform og lett i stoffet. Er du usikker på passformen, så anbefales det å gå for barnets vanlige størrelse eller en størrelse større. Disse jakkene passer fint sammen med annet treningstøy, men også med vanlig t-skjorte og jeans. Dette er også en fin jakke å ha på seg på skolen eller på fritiden når barnet skal henge med vennene sine. For å ta godt vare på jakken er det viktig med litt ekstra god pleieinformasjon. Det anbefales å ikke bruke tøymykner ved vask av jakken. Bruk heller skånsomme vaskemidler og vask jakken med lukkingen igjen. Jakken skal heller ikke strykes. Ved å følge disse enkle tipsene har du mye jakke igjen, som holder seg lenge i fin stand.