alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fitness og Trening · Jenter

 
[215]
1 / 5
Sideav 5

Lekre og flotte treningsklær til jenter

Vi har alt det som behøves av treningsklær til jenter når innendørssesongen banker på døren. Enten en er på utkikk etter shorts eller joggesko har vi alt som trengs av utstyr til sportsglade og aktive fitnessjenter. Noe som kan være lurt er å investere i, er varme hettegensere med glidelås eller topper i materialer som varmer. Produktserien Alphaskin er tilpasset aktiviteter som løping og dansing og passer perfekt når det blir kaldere enten i form av myke og deilige overtrekksdeler eller som behagelige sportsbh-er. Videre har vi også et stort utvalg av shorts til trening med Mesh-fôr slik at man holder seg tørr og holder fuktigheten unna slik som shortsene fra Aeroready-serien. Disse shortsene er designet for å kunne brukes ved blant annet boksing eller til vektløfting og har flere praktiske detaljer slik som sidesømlommen. Treningsdresser er også noe som kommer godt med når gradestokken kryper under null og man trenger noe varmt på vei til trening. Vi har en rekke forskjellige varianter til jenter i superkomfortabel bomull med snorstramming i livet for en perfekt passform og store lommer oppbevaring av gjenstander.

Hvorfor velge sportsklær til jenter fra adidas

Ikke bare er vi en ikonisk og ledende leverandør av treningsklær til jenter, vi er også hele tiden på jakt etter nye innovative løsninger og materialer. Treningsklærne som produseres av oss skal være funksjonelle, behagelige og med praktiske løsninger. Enten du er på utkikk etter løpetights eller sports-BH har vi et bredt utvalg og modeller som er tilpasset akkurat ditt bruk. Ta våre Alphaskin BH-er som et eksempel. Tanken her er du skal kunne fokusere på treningen og oppgaven foran deg uten å måtte bekymre deg for ubehag eller innskrenket bevegelsesfrihet. Enten du driver med løfting av vekter, løping eller boksing vil en BH fra Alphaskin-serien tilpasse seg kroppen din og tilby støtte. Gjennom pustende materialer som mesh-innlegg har vi skapt en BH som er behagelig å ha på seg over lengre tid, samtidig som den er miljøvennlig gjennom bruken av resirkulert polyester.