alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggebukser til barn

 
[132]
For deg er det en ny dag, men for barnet ditt er det et nytt eventyr. Forbered de små på moroa, med adidas joggebukser til barn. Her finner du joggebukser med teknologiske materialer, ideelle for sport, skole og sosiale arrangementer. Du kan stole på det funksjonelle designet, som gjør at buksene fungerer uansett værforhold. Velg joggebukser til barn i nylon, bomull, polyester og resirkulert polyester – materialer som føles bra hele dagen. Denne kolleksjonen er designet for å holde barna komfortable og selvsikre. Våre praktiske og smarte joggebukser til barn, holder tritt med de små sin grenseløse energi, og tilfører samtidig uovertruffen stil og komfort. Med adidas joggebukser til barn har både du og barnet ditt en ny og pålitelig støtte.
1 / 3
Sideav 3

Komfortabel hele dagen i adidas-joggebukser til barn

Alle har et forhold til joggebukser, og de aller fleste elsker dem. Det første du gjør når du kommer hjem fra arbeid er kanskje å skifte til en myk og behagelig joggebukse? Nå kan barna dine ha den deilige, myke følelsen på kroppen hele dagen. Oppdag et spekter av modeller og varianter av joggebukser til barna: glinsende trikot, elastisk ribbestrikk, fleece- og bomullsblanding og collegestoff. Flere av buksene er også laget med resirkulerte og høytytende materialer i Primeblue. Det de forskjellige modellene har til felles er at buksene er laget av slitesterke materialer og er designet for bevegelse, slik at barna kan være komfortable uansett hva de måtte finne på. De klassiske 3-Stripes- og Trefoil-logoene sørger for et autentisk adidas Originals-uttrykk, og er like kule på jenter som på gutter. Størrelsene går fra 0-16 år slik at barna kan nyte den gode bevegelsesfriheten hele oppveksten.

Barna dine vil takke deg

Joggebukser fra adidas har blitt en folkefavoritt, og det er ikke uten grunn. Disse stilsikre og superkomfortable buksene gjør seg like godt til hverdags som på trening eller til gymtimen, og de slitesterke og myke materialene sørger for komfort absolutt hele dagen. Dessuten har flere av buksene gode lommer som kan lukkes med glidelås, slik at barna får med seg det mest essensielle uten å være redd for at det skal falle ut. Har du en liten fotballspire i hus, kan det være godt å vite at adidas har flere modeller som er spesielt tilpasset for å spille fotball. De avsmalnede bena tillater barnet ditt å sende gode pasninger uten hindringer. Med glidelås i buksebena blir det lett å ta på seg fotballsko og leggbeskyttere uten hjelp fra voksne. Og kanskje finner dere en bukse som bærer logoen til favorittlaget? I tillegg inneholder fotballbuksene fuktabsorberende materialer som AEROREADY slik at poden kan holde seg tørr gjennom hele treningen.

Joggebukser laget for å vare

Joggebuksene fra adidas inneholder fine fibre som holder seg best hvis du unngår å bruke skyllemiddel og for høy varme eller tørketrommel. Joggebuksene fra adidas er laget av slitesterke materialer, men for at klærne skal vare så lenge som mulig, er det viktig å følge vaskeinstruksjonene og å bruke et skånsomt vaskemiddel – så har barna joggebukser som kan følge dem i lang tid.