alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
adidas

Joggebukser for gutter

 
[29]

Joggebukser for gutter til hverdags og trening

Fordelen med lange dager er at du kan hoppe rett inn i et par behagelige joggebukser. Joggebukser for gutt finnes i flere stiler til bruk for hverdagen, fritid eller til sportslige aktiviteter. Buksene byr på behag, god passform og stil. Bukser er noe du har på deg hver dag, så det gjelder å ha den typen som passer deg og dine behov. Heldigvis så byr utvalget av joggebukser-gutter på akkurat dette, da spesielt aktive gutter som liker å være på farten.

Valg av passende joggebukser til gutt

Hvor enn hverdagen din tar deg, så er det viktig å velge det passende paret med bukser. Et godt eksempel er å gå for skinny joggebukser til gutt. Dette er et par bukser som sitter godt på beina, uten at det blir ukomfortabelt. Dette kan lønne seg å bruke på for eksempel en fotballtrening for å holde leggbeskyttelsen på plass. Er det snakk om sportslige aktiviteter utendørs, vil en bukse i tykkere stoff holde deg varm, men også tørr. For innendørs aktiviteter kan en bukse med tynnere stoff by på mer komfort. Et løstsittende alternativ av en bukse kan like godt jogges i som den kan slappes av i innendørs. Noe av det fine med å velge riktig type joggebukse, er at dersom du føler deg bedre i den, så presterer du bedre. Bukser av høy kvalitet som sitter slik de skal, selv etter flere runder i vaskemaskinen, er derfor like brukbare som nye.

Behag og trend i ett

Fordelen med joggebukser er at de er komfortable å ha på, noe som igjen gir deg en flott ustråling. Skinny joggebukser for gutter topper blant annet trendbarometeret. Det er blitt mer populært å bruke dem i ikke-sportslige sammenheng, og de karakteriseres derfor som moteriktig i dag. Kort sagt er komfort også ganske trendy!