alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite sneakers til barn

 
[227]
1 / 5
Sideav 5

Gjør hverdagen litt enklere med hvite sneakers til barn

Du har nok å tenke på, og tida flyr så alt for fort forbi. Med et par hvite sneakers til barn med praktisk borrelås-lukking kan du i det minste forenkle ett av dagens mange travle øyeblikk. Overdeler i syntetisk eller ekte skinn, koppsåler i gummi, mesh-fôr og OrthoLite®-innleggssåler utgjør både slitesterke, komfortable og stilige fottøy for barna. Det kan være vanskelig å sitte stille når man er barn, og med et par hvite sneakers med mykt mesh som omslutter føttene og dype spor som følger bevegelsene, kan smårollingene hoppe, sprette og løpe rundt i komfort perfekt tilpasset deres små, travle føtter.

Tidløs og ikonisk stil for de som utgjør framtida

adidas har en lang og tradisjonsrik fortid, og du kan finne hvite sneakers til barn som henter inspirasjon fra ikoniske tider, og som samtidig lar barna forme framtida i klassisk stil og komfort. Enten det er på lekeplassen, løpebanen eller rundt i byen sammen med deg, kan et par hvite joggesko til barn være det perfekte skoparet, hele dagen igjennom. Du kan matche dem til hvilket som helst antrekk, og du finner mange forskjellige fargedetaljer å velge mellom som gir dem det lille ekstra og som gir barnas antrekk et lite personlig preg, samtidig som skoene går til alle slags klær og alle slags aktiviteter. Ikke bare kan du velge mellom forskjellige stiler og forskjellige standard fargedetaljer, men du finner også metalliske detaljer som gir hvite sneakers til barn en morsom og leken detalj – uansett favorittfarge. Klassiske 3-Stripes og Trefoil-logoer gir et lite vink til fortida, mens barna kan ta fatt på dagen og framtida i ikonisk og tradisjonsrik stil, og de kan gjøre det i full komfort og behagelighet i et par hvite sneakers til barn.