alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Svømmebriller til barn

 
[1]

Behagelige og praktiske svømmebriller til barn

Uansett om dere skal på sommerferie i varmen eller til det lokale svømmebassenget, så er det viktig å ha rett badeutstyr til barna på plass. Dette kan utgjøre en enorm forskjell for de små, og brillene kan gjøre at svømmingen både blir morsommere og mer komfortabel. Svømmebriller er et viktig element i svømmegarderoben, uansett om man skal svømme innendørs eller utendørs. Sørg for at barna har svømmebriller med et bredt synsfelt og ramme i samme del. Doble, justerbare stropper og fleksible nesestykker gir god komfort og sikker passform. Mange av svømmebrillene våre har også UV-beskyttelse og anti-dugg belegg. Hos adidas har vi et bredt utvalg av svømmebriller til barn, og vi er sikre på at du finner noe som faller i smak.

Hvorfor bør barna bruke svømmebriller?

Det er mange grunner til at barna bør bruke svømmebriller. Den kanskje mest åpenbare grunnen er naturligvis at brillene gir klarhet, slik at det er enkelt å se hvor man svømmer. Svømming uten svømmebriller er nesten som å ha lukkede øyne mens du løper – noe som ikke er en god idé. Svømmebriller beskytter dessuten mot bakterier, klor og skadelige UV-stråler, og dermed får barna mest mulig ut av hver eneste svømmetur.

Svømmebriller for barn av høy kvalitet fra adidas

Hos oss finnes det en rekke ulike svømmebriller til barn å velge mellom. Du kan for eksempel velge et par svarte briller i solbrillestil med UV-beskyttelse som lar barna holde øynene på treningsmålene. Disse passer godt til standardtrening og er laget av 100 % injeksjonsformet polykarbonat. Dersom du ønsker søte svømmebriller for jente kan du gå for et par rosa svømmebriller med duggmotstand, spesielt laget for rundesvømming. Disse finnes også i blått dersom det er foretrukket. Uansett hva dere ender opp med, er vi sikre på at dere blir fornøyde med nye svømmebriller fra adidas.