alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badesko til barn

 
[22]

Søte og praktiske badesko til barn fra adidas

Uansett om dere skal på stranden, på byferie eller holde dere hjemme i sommer, er det viktig at hele familien har gode sko. Spesielt viktig er dette for de små, og skoene til barn skal gjerne også være lette å ta av og på. Hos adidas har vi en rekke ulike badesko for barn som er både søte og sporty på én gang.

Bredt utvalg av badesko til barn

Vi har alt fra baby badesko til badesko til litt større barn. Ser du etter sko til de aller minste? Da kan du for eksempel velge et par badesandaler som de kan vokse i. De justerbare stroppene sørger for perfekt passform til små føtter i vekst. Den komfortable og velformede fotsengen gjør at sandalene blir kvitt vannet og tørker raskt, noe som gjør dagene på stranden til en ren lek. Selvsagt er adidas-logoen trykket på overdelen av skoen for en gjennomført og stilig look. For de litt større barna kan kan du velge et par åpne sandaler med både fotfeste og stil. Disse sandalene er både enkle og moteriktige, og de gjør veien til bassengkanten eller stranden enkel. 3-Stripes på overdelen er like tidløse og kule nå som i 1972, og de tilfører en klassisk og sporty look til sandalene. Du kan velge mellom klassiske varianter i svart og hvitt, eller gå for en fargerik variant som utstråler sommerlig eleganse.

Slik rengjør du badesko

Badesko skal tåle både sand, vann, støv og alt annet du måtte møte på når du er på vei til stranden. Dermed kan de lett bli skitne og stygge, men heldigvis er de svært enkle å vaske. Du kan ganske enkelt spyle dem med vann og eventuelt en mild såpe, og la dem tørke før neste bruk. Det kan være lurt å ha det som en rutine å gjøre dette hver gang de blir skitne, slik at de holder seg fine i lang tid.