alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ajax drakter

 
[12]

Støtt favorittlaget med de kuleste fotballtrøyene: Vi har Ajax drakter!

Dersom hjertet ditt banker for dette kjente laget fra Nederland, er det ingen tvil om hva du bør skaffe deg: Superfunksjonelle og stilige Ajax drakter som kan brukes på trening og på fritiden din. En Ajax fotballdrakt fra adidas passer supert til omtrent alt en fotballsupporter måtte ønske seg, enten du vil spille fotball selv, heie fra tribunen eller følge spent med på kampen via TV-skjermen. Vi har både Ajax hjemmedrakt og Ajax bortedrakt. Begge lages av pustende materialer som effektivt fjerner fukt, og det er noen av grunnene til du kan bruke Ajax drakter på trening selv. Vi bruker fuktabsorberende AEROREADY for å sørge for god komfort under selv tøffe kamper. Mange av våre Ajax drakter lages av resirkulert polyester, og du er dermed med på å spare planetens ressurser når du kjøper fotballdrakter hos oss.

Vi har Ajax skjorte for store og små supportere

Ikke bare har vi stilige fotballdrakter med Ajax emblemet vevd på brystet til voksne, men vi har også trøyer med korte ermer som passer godt til junior. Både barne- og voksenmodellene lages med avanserte egenskaper. Trøyene har en normal passform som føles behagelig ut i hverdagen, samtidig som den ikke er så løs at den ikke kan brukes på trening. Poden setter nok utvilsomt pris på at trøyene kan brukes til enhver anledning, enten det er på fotballtrening i den lokale klubben eller når skolebenken kaller.

Ta godt vare på din nye Ajax fotballdrakt

Det som er viktig å huske på, er at du ikke bør bruke tøymykner når du vasker fotballdrakter. Det kan nemlig skade materialet. Du bør også henge dem opp til tørk, ettersom plaggene ikke skal tørketromles. Passer du på dette, kan du bevare fotballdraktene dine fine over lang tid.