alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: adidas Originals

 
[25]

Stor feiring av Black Friday på adidas Originals

Oppdag adidas Originals gjennom Black Friday med budsjettvennlige priser. Med adidas 3-Stripes eller Trefoil-logoen i kontrast mot bunnfargen kjennetegner de sporty produktene som du finner i adidas Originals. Enten du skal trene eller du skal henge med venner, så er adidas Originals en rekke komfortable, stilige klær og sko. I alt fra løpesko som lar deg tilbakelegge kilometer etter kilometer, enten i knalle signalfarger eller i nøytrale elegante, til kule ikoner som har vært med oss i tiår etter tiår og som nye generasjoner stadig tar med seg i den nye trenden. Du finner dem her i adidas Originals og er du rask kan du sikre deg størrelsen din til en pris som ikke sprenger budsjettet ditt.

Finn frem til de stiligste favorittene i adidas Originals

Det er en grunn til at adidas Originals er en trend år etter år. Du tenker kanskje det er de komfortable løsningene, at den kjente joggebuksen med de klassiske 3-Stripes på sidene, er et enkelt valg. Eller du vet at vi i adidas hele tiden fornyer oss og innarbeider de seneste teknologiene både i den nyeste trenden og inn i materialene. Med materialer som puster og leder fukt fra huden din når du trener, og en solid demping og sprett i sålene på skoene som har yttersåler som holder bakkekontakten enten du er på fotballbanen, golfbanen, løper på asfalt eller i terreng, er du sikret en kvalitet som du henter ned fra øverste hylle. Og det et hyggelig Black Friday-salg på adidas Originals. Her kan du boltre deg i ytterjakker, hettegensere og smarte joggebukser. adidas Originals har også elegante munnbind som du kan vaske og bruke om igjen. Her kan du velge en flerpakning slik at du alltid har et munnbind for hånden når du trenger det. Med adidas 3-Stripes kledelig plassert på siden og til en Black Friday-pris det er vanskelig å gå forbi.