alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Shorts

 
[180]
1 / 4
Sideav 4

Shorts på Black Friday, idrettsglede på utsalg

For både jenter og kvinner, menn og gutter. Ment til både sykkeltur, yoga og tennis med mer. En god shorts er en selvsagt følgesvenn for enhver i deres sporty livsstil. Frihet til utfoldelse, med materialer som sørger for optimal komfort der en er. Black Friday på shorts utvalget kommer blant annet i mykt og luksuriøst collegestoff av bomull. Eller lette blandinger av polyester og elastan. Og også ulike former for stretchmateriale. Slik kan enhver finne en shorts som føles behagelig. Godt hjulpet av passformen i shortsen som varierer fra løst og ledig til tettsittende, men stretchy. Slik får en rett form og funksjon til sitt bruk. Dette gjelder også for materialene som ikke bare er behagelige, det er også ulike smarte løsninger i ulike shorts der stoffet de er laget av, virker fukttransporterende og hjelper å holde utøveren tørr og avkjølt gjennom de hardeste økter. Den samme kvaliteten og gode løsningen, for både de store og små i familien, gjør seg og gjeldende for shorts som passer like godt inn på strand og by som de gjør på idrettsfeltet. Naturligvis, blant utvalget av shorts finner en flere badeshorts, klorresistente og behagelige formen er de klare for lek og utfoldelse i vannet.

Vis den fulle idrettsgleden med ikoniske adidas trykk

Ta plaggene ut av ren funksjon og inn i stil og mote. Med adidas ikoniske Trefoil og 3-Stripes som utsmykking, en rekke ulike farger og slående trykk å velge blant kan en blant Black Friday shortsene finne frem til shorts som passer like godt for å fremheve individets kraft og selvtillit i møte med omverdenen som de yter på banen. Her får en den uslåelige kombinasjonen av sporty stil, atletisk kvalitet og motemessig bevissthet i en helhetlig pakke i form av shorts som opprettholder tanken om å se like bra ut som en yter.