alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Skateboarding utstyr

 
[2]

Stort Black Friday-salg på utstyr til skateboarding

Nå kan du bli klar for neste sesong med Black Friday-salget på utstyr til skateboarding. Her finner du et knippe fra de siste sesongenes kolleksjoner av adidas skateklær, inkludert de som holder i all slags vær og kule sko som holder bakkekontakten. adidas feirer Black Friday med brask og bram, og med priser som du ikke kan passere uten å angre. Budsjettvennlige priser lar deg fornye deg fra topp til tå i dette salget på utstyr til skateboarding. Spesiell adidas teknologi blir brukt i fuktkontrollerende skateklær og jakker med vannavstøtende overflate holder deg tørr, dermed kan du føle deg tørr og varm uavhengig av vær. Se etter på hyllen for Black Friday-salget på utstyr til skateboarding og finn frem til favorittene dine.

Få støtte til å yte ditt beste i utstyr til skateboarding

Ja, når du vil ha full kontroll over brettet, er det smart at alt det andre fungerer på topp og at du blir støttet på din vei mot å imponere. Hold bakkekontakten med solide yttersåler og la deg friste av mellomsåler som demper og støtter hvert eneste steg, og du vil straks oppdage at det ligger flere teknologier bak de klassiske adidas 3-Stripes. Styrken ligger i sålen, men stabiliteten og støtten ligger i hele skoene. Du finner flere varianter i denne feiringen av Black Friday. Går du for en løs, avslappet stil så vil du finne et bredt utvalg her i utstyr til skateboarding. Både skateklær og sko ligger i nettbutikken til sterkt reduserte priser. Flere av produktene er laget av resirkulert polyester for å spare ressurser og av bærekraftig bomull for å forbedre bomullsdyrking globalt. Dette gir både deg og oss et mindre klimaavtrykk. Finn favorittene dine med de mest komfortable detaljene som hetter og kengurulomme foran, og ribbestrikkede mansjetter og kant. Favorittene forsvinner farlig fort fra hyllene, så her må du være rask.