alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Svømmeutstyr

 
[95]
1 / 2
Sideav 2

Inspirerende Black Friday-salg på svømmeutstyr

Crawl deg gjennom Black Friday-festen vår og finn favorittene i svømmeutstyr på øverste hylle. Enten du er en profesjonell svømmer, du elsker synkronsvømming eller stuper fra ti-metern, eller du bare nyter en dag langs bassengkanten eller på stranden, har du kommet til riktig fest. Akkurat som til andre idretter, har vi i adidas perfeksjonert badedrakter, bikinier og badeshortser til deg som svømmer som en fisk gjennom vannet, enten det er fra bassengkant til bassengkant eller ute i bølgene. Bruk et par adidas sandaler til stranden eller gjennom dusjen og du er klar for en dag med svømming. Black Friday har rabatter som du ikke kan svømme forbi, men som du kan bruke til å fornye garderoben din.

Hvordan velge riktig svømmeutstyr i Black Friday?

Skal du velge bikini eller badedrakt, badeshorts eller badebukse? Alt av produkter som vi har til svømming, er laget av et materiale som tørker hurtig. Dette er spesielt komfortabelt der du bruker dem hele dagen enten på stranden eller på bassengkanten. Enten du deltar på et svømmestevne eller du slapper av på stranden, er det behagelig å ikke være dryppende våt hele dagen. Flere av badedraktene, badebuksene og badeshortsene er fôret for en ekstra komfort, spesielt badeshortsene har et ekstra lag inne i buksen. Pass på å velge riktig størrelse for en god, komfortabel passform. Badetøy lages ofte av resirkulert nylon for å spare ressurser og redusere utslipp, men også for en god komfort. Stoffet er ultralett og er mykt inntil huden, også de som er laget av resirkulert polyester. adidas svømmeutstyr på Black Friday har både badedrakter og badebukser spesielt tilpasset fitness-trening i vann, og fargene holder seg lenge fordi de er klorresistente. I denne Black Friday-festen har vi samlet svømmeutstyr der oppe på øverste hylle og du må være rask for å sikre deg favorittene dine i dag.