alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotball · Sko · Med Sokk

 
[43]

Sett fotballen i nettet med fotballsko med sokk

Tre på deg fotballskoene som en sokk og kjenn den solide støtten i hvert eneste spark og skritt. Fotballsko med sokk er en sko som du slipper å snøre på deg, en sko som klemmer forsiktig rundt ankelen og som sitter tett og støttende inntil foten for å stabilisere. Den lette kompresjonen i den ribbestrikkede åpningen gir en helt ny støtte til foten enn før, som du kjenner i hvert eneste skritt.

Vri og vend i barfotsko

Med flere av egenskapene til en barfotsko er adidas sokke-fotballsko et resultat av innovativ utvikling og utviklende design. Når du trer dem på føttene vil du føle en magisk støtte og samtidig bevegelighet. Du kan vri og vende på fotballskoene i alle vinkler, og likevel gir de føttene dine en god klem som støtter hele fotballkampen igjennom. Med et godt grep om underlaget får du en kontakt med banen og spillet som du aldri før har kjent. Du vil spille med en større selvtillit nettopp fordi overflaten er skapt for møter med fotballen. Fotballskoen er skapt for et spill der du balanserer deg gjennom hver eneste takling av forsvaret og setter fotballen rett i mål.

Ta ballkontroll med adidas

Enten du velger deg knall oransje, gule, røde, blå eller svarte, så er fotballskoene av den samme tøyelige kvaliteten. Med en såle av tøyelig gummi og en overflate av tekstil har fotballskoen en unik kontroll på ballen og underlaget. Dekorert med 3-Stripes i tydelig kontrast på en slitesterk overflate som tåler at du sparker fotballen igjen og igjen. Resultatet er en fotballsko som gjør at du skulle ønske fotballkampen varer enda lenger. Egenvekten til fotballskoen er utrolig lett, og det er nesten som å bare ha en sokk på foten. Med fotballskoen med sokk ligger alt til rette for at du skal få fullstendig kontroll over ballen.