alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggesko til terreng

 
[66]
1 / 2
Sideav 2

Stilige og komfortable joggesko til terreng

Du vet hva man sier: Det finnes ikke dårlig vær – bare dårlige klær. Dette ordtaket er spesielt viktig for alle som elsker å tilbringe tid i naturen. Her må man være ekstra påpasselig med hva man har på seg av klær, sko og annet utstyr for å kunne bevare gleden over å være ute. Det er lite som er kjedeligere på en skogstur enn å bli våt på føttene. Derfor bør du skaffe deg joggesko til terreng som er spesialdesignet for å unngå nettopp dette. I så fall kan du nyte løpeturen eller spaserturen i skog og mark, uten å bekymre deg for værendringer.

Løpesko til ulendt terreng

Hos adidas finner du et bredt utvalg av joggesko til terreng som er optimalisert for løping utendørs. Velg en lett terrengsko med vannavstøtende og pustende membran, fantastisk demping og slitesterk yttersåle som gir et ypperlig grep i skog og mark. Dersom du ønsker en røffere og mer solid variant, kan du gå for en høyere sko som gir enda bedre støtte til ankelen. Disse skoene kan enkelt tørkes av og vaskes med grønnsåpe og varmt vann før de impregneres. Husk å gjøre dette regelmessig for at skoene skal holde seg lenge, og spesielt viktig er det å impregnere skoene før de brukes for første gang.

Finn skoen som matcher personligheten din

Hos adidas har vi joggesko til terreng til dame, herre og barn i ulike modeller og farger. Den klassiske hvite joggeskoen er superstilig og kan brukes både til trening og til hverdags, men det er kanskje ikke den du velger på sølete regnværsdager. Da kan du med fordel velge en modell i mørkere farger som ikke viser skitt like godt som de lysere modellene. Ikoniske 3-Stripes er tydelig på nesten samtlige modeller og gir deg et sporty, stilig og moteriktig uttrykk.