alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Bager til damer

 
[103]
Størrelse
Pris
kr90 - kr880
90880
1 / 3
Sideav 3

Få plass med Black Friday-salg på bager til damer

Du er alltid på farten. Du har sjelden tid til å stoppe hjemom veldig lenge før neste aktivitet står for tur, så du er nødt til å få med deg alt du trenger på en gang. Med Black Friday-salg på bager til damer kan du få en bag med plass til alt du trenger, og spare dyrebar tid og energi i samme slengen. En sekk i 100 % enkeltvevet resirkulert polyester er et solid og slitesterkt alternativ for en travel hverdag. Glidelåslommer foran og slip-in-lommer på sidene er de ekstra små detaljene som gir deg plassen du trenger, og tar en bag fra ok til perfekt. En vattert laptoplomme gir beskyttelsen som verdisakene dine trenger, samtidig som den er utrolig praktisk. For mindre ærender kan en midjeveske være akkurat det du trenger, og med paljettdetaljer og Trefoil og 3-Stripes hever du stilen din fra mammas rumpetaske til edgy street style, samtidig som du får plass til det du trenger for å erobre byen. En romslig og robust duffelbag passer perfekt for trening, og gir deg nok rom til ikke å bare ta med det du trenger, men også det lille ekstra.

Vis vinnerviljen din til en god deal på bager til damer

adidas-stilen tas på alvor. Når du sporter 3-Stripes og Trefoil, vet alle at du mener business, og med all plassen du trenger, er du fullt utstyrt for selvsikkerhet og suksess. Uansett om du er på utkikk etter en bag til trening, en veske til fest, eller midjeveske til reising, så bør du sjekke ut hva du kan finne blant Black Friday-salg på bager til damer, forbered deg på å tre inn i rekkene blant de største, og ta verden med storm. Vis selvsikkerheten din og hva du er god for med adidaslogoen med på laget – uansett hvor du går.