alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Bager til menn

 
[53]
1 / 2
Sideav 2

Utvalget av bager til menn på Black Friday som dekker dine behov

Blant utvalget av bager til menn på Black Friday, finner du bagen som dekker dine behov. Du finner bager til menn på Black Friday med flere spennende farger, design og størrelser. De fleste bagene er laget av materialer som polyester og polyuretanfilm. Enkelte modeller er designet med tekniske funksjoner som gjør dem langt mer slitesterke, og designet med vatterte skulderstropper for ekstra komfort. Skal du ta med deg laptopen, så finner du ryggsekken med vattert laptop-lomme, slik at den er godt beskyttet fra alt annet du har i ryggsekken. Med en belagt bunn kan du unngå stygge hakk fra underlaget som ryggsekken plasseres på.

Unngå plassmangel med riktig bager til menn på Black Friday

Det er ulike størrelser å finne av bager til menn på Black Friday. Til hverdagsbruk så anbefales en slitesterk ryggsekk som er beregnet for dette med slip-in lommer, kompresjonsstropper og egen laptop-lomme. Skal du ut på tur, så vil en skinnende Trefoil-ryggsekk kunne romme energibarer, vannflasker og en ekstra genser. En egen sidelomme til vannflasken gir deg enkel tilgang til vann når det trengs. Ønsker du å skille deg litt ut, men ikke for mye? Da vil en kamuflasjemønstret ryggsekk oppfylle dine forventninger. Dersom du ønsker å være ditt eget moteikon, gå for en unik håndbag av polyuretanfilm. Dette er en bag med åpningen øverst, samt en egen innerlomme for laptopen. Bagen er kombinert med skulderstropp og bærehåndtak slik at du selv kan velge hvordan du ønsker å bære den. Dette er også en bag som passer fint med å finjustere antrekket ditt på jobb eller lignende. Til dine mindre saker vil en sporty festivalbag kunne oppbevare smarttelefonen, nøkler og penger. Stroppen justeres etter egen passform. Ønsker du deg noe enda enklere å dra med deg, så slår det ikke feil med en midjeveske. Den er allsidig og enkel å justere.