alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Treningsutstyr

 
[477]
1 / 10
Sideav 10

Stort Black Friday-salg på treningsutstyr

adidas feirer Black Friday på treningsutstyr med suverene priser som er kuttet ned med kraftige rabatter. Enten du trenger en ny sekk eller har lyst på en ny treningsbukse kan du sikre deg en favoritt i utsalget vårt. Her er det en gylden anledning til å fornye garderoben fra topp til tå med kvaliteter som resirkulert polyester og bærekraftig bomull. Du kan finne smarte løsninger på sko som er tilpasset underlaget og skreddersydd for idretten din, treningsklær som gir deg en bevegelsesfrihet som du trenger når du skal yte ditt aller beste og praktiske, stilige sekker som får treningsutstyret ditt fra a til b.

Hvordan finner du de beste kuppene i feiringen av Black Friday?

I denne feiringen kan du finne kraftige rabatter av vanlig pris på treningsutstyr. De er tydelig merket med ny pris og bak står det skrevet hvor mange prosent avslag det er. Derfor er det lett å finne frem til gode kupp i adidas Black Friday treningsutstyr. Du kan finne fotballsko med solid ballkontroll der overdelen er konstruert for å ha følelse med ballen helt fra du demper den, fører den langs banen og til du druser den i mål. Av imitert skinn eller et luftig materiale er overdelen laget slik at ballen lett kontrolleres av en dreven spiller. Løper du, kan du finne løpesko for bane, urban asfalt eller terreng som følger foten din i den taktfaste bevegelsen fra hæl til tå, og som demper, støtter og gir deg energien tilbake i hvert eneste steg. Med en kompresjonstights som klemmer lett rundt musklene dine eller en løpeshorts, kan du tilbakelegge kilometer på kilometer og fortsatt være tørr fordi materialene som vi bruker leder svette vekk fra huden din. Se gjennom utvalget vårt og finn deg en favoritt til en budsjettvennlig pris eller forny hele treningsgarderoben. Det er nå du har sjansen.