alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Treningsutstyr

 
[645]
adidas Designed To Move Big Logo T-skjorte
AEROREADY Designed To Move Sport Logo T-skjorte
adidas Essentials Tights
adidas Essentials 3-Stripes Leggings
Future Icons 3-Stripes Cotton Tights
Novaflight Volleyball Sko
Disney Monsters, Inc. ActivePlay Sko
EQ21 Run Sko
Condivo 20 Treningsjakke
Optime Trainicons 7/8 Tights
adidas x Marimekko Training Tights
Formotion Sculpt Two-Tone Tights (store størrelser)
Formotion Sculpt Two-Tone Tights
Pulse 3-Stripes Long Tights
Tiro 19 Warm Overdel
Tiro 19 Polyester Bukser
Core 18 treningsbukse
Hyperglam AEROREADY Training High-Rise Marble-Print Tights
Grow Positivity Optime Flowers Training 7/8 Tights
Grow Positivity Training 3-Stripes Flowers 7/8 Tights (mammaklær)
Novaflight Volleyball Sko
Response SR Sko
EQ21 Run COLD.RDY Sko
Ultraboost Slip-On DNA Sko
Yoga Training Tanktopp
Designed to Move Colorblock Short Sport Tights
Core 18 jakke
Techfit Period-Proof 7/8 Tights
AEROREADY Designed To Move Sport Logo T-skjorte
adidas x Classic LEGO® Tights
Condivo 20 Treningsjakke
3-Stripes Training T-skjorte
Ultraboost 5 DNA Sko
Badge of Sport Cotton Treningsdress
Athletics Tiro Treningsdress
Designet for Gamday Full-Zip Hettegenser
adidas x Marimekko Believe This AEROREADY Training Floral-Print Tights
Badge of Sport Cotton Treningsdress
adidas x Marimekko Summer Tights Sett
Yoga Essentials High-Waisted Tights
adidas x LEGO® VIDIYO™ Crewneck Genser
adidas Essentials Tights
Favorites Ryggsekk
1 / 14

Stort Black Friday-salg på treningsutstyr

adidas feirer Black Friday på treningsutstyr med suverene priser som er kuttet ned med kraftige rabatter. Enten du trenger en ny sekk eller har lyst på en ny treningsbukse kan du sikre deg en favoritt i utsalget vårt. Her er det en gylden anledning til å fornye garderoben fra topp til tå med kvaliteter som resirkulert polyester og bærekraftig bomull. Du kan finne smarte løsninger på sko som er tilpasset underlaget og skreddersydd for idretten din, treningsklær som gir deg en bevegelsesfrihet som du trenger når du skal yte ditt aller beste og praktiske, stilige sekker som får treningsutstyret ditt fra a til b.

Hvordan finner du de beste kuppene i feiringen av Black Friday?

I denne feiringen kan du finne kraftige rabatter av vanlig pris på treningsutstyr. De er tydelig merket med ny pris og bak står det skrevet hvor mange prosent avslag det er. Derfor er det lett å finne frem til gode kupp i adidas Black Friday treningsutstyr. Du kan finne fotballsko med solid ballkontroll der overdelen er konstruert for å ha følelse med ballen helt fra du demper den, fører den langs banen og til du druser den i mål. Av imitert skinn eller et luftig materiale er overdelen laget slik at ballen lett kontrolleres av en dreven spiller. Løper du, kan du finne løpesko for bane, urban asfalt eller terreng som følger foten din i den taktfaste bevegelsen fra hæl til tå, og som demper, støtter og gir deg energien tilbake i hvert eneste steg. Med en kompresjonstights som klemmer lett rundt musklene dine eller en løpeshorts, kan du tilbakelegge kilometer på kilometer og fortsatt være tørr fordi materialene som vi bruker leder svette vekk fra huden din. Se gjennom utvalget vårt og finn deg en favoritt til en budsjettvennlig pris eller forny hele treningsgarderoben. Det er nå du har sjansen.