alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Gensere

 
[1]

Noe for alt og enhver i Black Friday gensere

Løs, eller tettsittende. Med eller uten hette. For han og henne. Store og små. En genser er alltid en grunnpilar i garderoben, og i utvalget av Black Friday gensere skal du lett finne frem til rett genser for deg og dine ønsker. Om du vil ha det avslappet eller spenstig, og mer til, her er løsningene. Hold deg fresh og tørr på trening, eller isolert fra kulden under oppvarming. adidas sine ulike gensere kommer med en rekke smarte løsninger for ulike problemer. Det samme gjelder materialene, mest fremtredende er kanskje den superbehagelige, og også etisk produserte, bomullen som flere av genserne er produsert i. Men det er også verdt å nevne resirkulerte moderne materialer som tillater tekniske løsninger som fukttransport. Uansett hva du går for vil du oppleve en uslåelig kombinasjon av bevegelsesfrihet og smarte løsninger både i snitt og detaljer. Slik som for eksempel lommer på akkurat den riktige plassen eller en glidelås som gjør det lettere å ta av og på genseren. Dette er plagg ment for å høyne og skjerpe atletisk ytelse. Og med Black Friday på gensere kampanjen får du ta del i det til en ekstra god deal på pris.

Uslåelig for din sporty livsstil

Ved siden av å skjerpe deg i idretten skal også genserne bygge opp under din stil og identitet. Black Friday gensere kommer i en rekke ulike uttrykk, dette slik at enhver kan finne noe som passer seg. Både i bruk og stil. Nyt av ulike trykk og farger, samt smykk deg med de ikoniske 3-Stripes eller Trefoil, i en uslåelig kombinasjon av atletisk ytelse og moteklar design. Være seg for å slappe av i loungen eller gi full gass på fotballbanen, du skal yte på topp og det med stil i en genser du finner her i kategorien Black Friday på gensere. Perfekt for enhver persons sporty livsstil.