alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Gensere til menn

 
[114]
Pris
kr264 - kr975
264975
1 / 3
Sideav 3

Black Friday's gensere til menn for moteriktig og sporty stil

Black Friday gensere til menn er dagen du kan sikre deg plagget du har holdt øyet med. Her er det ikke bare moteriktig design å finne via Black Friday gensere til menn, men også sportslige gensere med tekniske funksjoner. Materialet som brukes i genserne er polyester, bomull og elastan. Passformene varierer mellom standard, smal, løs, tettsittende og elastisk som du kan velge mellom. Noe av de tøffe teknologiene er den ventilerende-effekten med mesh-innfellinger som gir en mer pustende effekt. Til ekstra våte dager, vil den fukttransporterende-teknologien lede fuktigheten bort fra kroppen din, slik at du holder deg tørr. En ekstra fordel er den strikkede materialet som omslutter kroppen og økt støtte for bedre bevegelsesfrihet. I kulden vil en såkalt klimavarmende-teknologi gi isolerende effekt mot kulden som kommer utenfra, slik at du kan holde på den komfortable varmen.

Funksjonell hverdag med Black Friday gensere til menn 

Black Friday gensere til menn har det du trenger til uansett værforhold i hverdagen og bruksområde. Med en fôret genser kan du trene komfortabelt i kulden, med dens lette isolering og mansjetter som dekker hendene for å gi ekstra varme. En ekstra fordel i genseren er den fukttransporterende funksjonen som holder deg tørr for svette. Skal du utføre flere bevegelser og uttøying som i yoga? Da vil en strikket pullover by på den myke følelsen du trenger, med dens teknologi som omslutter kroppen din med spesielt utviklet passform for målrettet bevegelsesfrihet. Til dager på treningsbanen finner du gensere laget med kjølende effekt og leverer dekningen for å holde på varmen. I tillegg er det mykt materiale som byr på en pustende og hurtigtørkende egenskaper. En ekstra fordel er at du kan finne slike gensere med favorittlaget ditt på. Utenom å bruke gensere til trening, vil en genser i myk bomull med rund hals passe deg perfekt med jeans for en atletisk vri på et formelt antrekk.