alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Joggebukser

 
[58]
1 / 2
Sideav 2

Black Friday's joggebukser for han og henne, små og store

For fotball, for gatestil, eller for tunge løft og sprint. Joggebuksa i ulike former er og blir en hjørnesten i den aktives garderobe. Uansett alder og kjønn finner man her i Black Friday joggebukser et utvalg av ypperste atletisk mote til en god deal på pris. Her kan samtlige finne en bukse som passer seg i kraft av ulike passformer og snitt, fra det løse til det mer tettsittende. Enhver vil glede seg av full bevegelsesfrihet og materialvalg som ikke bare er behagelige å kle seg i. Takket være moderne materialer får man god beskyttelse mot vær og vind, eller om en ønsker det: Transport av fuktighet, så en holder seg tørr og sval. Dette er joggebukser ment for ytelse, dermed er litt stretch i materialet og gode designvalg for lommer en del av helheten. La deg ikke begrense av tøyet, i stedet skal joggebukser du finner her være en del av en løsning for å kunne yte litt bedre, ha kontroll på utstyret, og også se og føle deg bra.

Atletisk stil og sporty uttrykk for alle

Black Friday joggebukser er mer enn bare treningstøy. De er en del av en ikonisk stil. adidas er merket som omfavner en helhetlig sporty livsstil fra ytelse til uttrykk. Dermed er de ulike joggebuksene ment å se like bra ut som de føles. Smykk deg med 3-Stripes på bena, velg blant ulike former og farger, og bygg opp din sporty garderobe. Dette er bukser som vil ta seg like bra ut på vei til og fra trening, som de vil gjøre på en søndagstur gatelangs. Med full frihet til utfoldelse og ment som en vital del av din garderobe er dette joggebukser som vil bli en del av, og avertere, din sporty livsstil.