alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Joggebukser til damer

 
[24]

Black Friday: Joggebukser til damer for din stil og ytelse

Stå på klarstreken. Kjenn hvordan joggebuksene er myke, behagelige, og ikke i veien. For topp ytelse, med fokuset på de rette løsninger i design og materialer, er joggebukser til damer i Black Friday tilbudet din sjanse for å med en god deal få toppen av atletisk kvalitet. Om du ser etter behagelig bomull eller moderne syntetiske materialer for vekten, finner du det her. Det samme gjelder passform og snitt. Fra det løse til det tettere. Og naturligvis får du i kraft av adidas forståelse for sport et fullt utslag for din bevegelsesfrihet. Kjenn på hvordan joggebuksene ikke kommer i veien, og lar deg fokusere på treningsøkta. Skulle du ha behov for å ta med deg nøkler eller annet er også lommer plassert med tanke på komfort og å ikke hindre deg i å presse deg fysisk. Black Friday joggebuksene til damer er myntet på utøver og mosjonist, uavhengig av hvor man ser seg selv skal man finne støtte og komfort her.

Din stil, ditt uttrykk, skjerpet og ivaretatt

Frihet du også finner i kraft av designet og moten, dette er bukser som passer inn i flere ulike omgivelser. Godt hjulpet av utvalget som spenner fra det fargerike til det mer rolige, og med snitt som lett kan kombineres med andre klesartikler til å skape en helt unik, sporty, stil. Vis med selvtillit din atletiske side i hverdagen med joggebukser du finner her. Dra full nytte av adidas ikoniske kombinasjon av atletiske kvaliteter og topp design. Med 3-Stripes på siden av buksa, eller kanskje en Trefoil, kombinert med farger som passer deg kan du stolt ta din plass på startstreken. Eller føle deg på topp når du går ned gata. Valget er ditt, og du finner rett bukse til å bygge opp om det her.