alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: adidas Originals sko til damer

 
[317]
1 / 7
Sideav 7

Tidenes Black Friday på adidas Originals sko til damer har solide rabatter

adidas feirer Black Friday og du kan sikre deg adidas Originals sko til damer helt ned til halvparten av vanlig pris. Her kan du oppnå garderobeperfeksjon med hjelp av Black Friday-salget på adidas Originals sko til damer som rommer en mengde ikoner som følger oss i generasjon etter generasjon, og det med god grunn. Det er ikke bare den klassiske silhuetten med de kjente 3-Stripes som følger med oss, men de seneste teknologiene som følger med bak de lekre ikonene. Her er du sikret det aller beste for foten din i valg av materialer og sammensetninger.

Ettertraktede rabatter i Black Friday-salget på adidas Originals sko til damer

Nå får du mer for pengene i dette ettertraktede Black Friday-salget med reduserte priser. Her kan du gjøre et kupp på de aller beste skoene og dermed yte ditt aller beste på trening eller bare se stilig ut når du henger med vennene dine. Enten du elsker fotball eller er rå i basketball har adidas Originals de ikoniske skoene som holder bakkekontakten og samtidig gir deg den boosten som du trenger for å imponere på banen. Skoene i adidas Originals er spesialdesignet for sine formål slik som for eksempel løpesko. De følger deg i bevegelsen fra hæl til tå og støtter opp om foten i denne taktfaste bevegelsen, mens tennissko er beregnet for å også bevege seg sidelengs. Derfor er det utrolig viktig å velge en sko som er tilpasset idretten din. Med de seneste teknologiene i yttersåler, mellomsåler og materialene i overdelene holder du bakkekontakten samtidig som du har en god demping og sprett i mellomsålen. De lette overdelene ventilerer og holder deg tørr underveis i treningen. Det er ikke rart at du må være raskt ute når adidas feirer Black Friday, for her velger du på øverste hylle.