alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Sandaler

 
[53]
1 / 2
Sideav 2

Allsidighet året rundt med sandaler på Black Friday

Sandaler er en essensiell ingrediens i hverdagen. Konstruksjonen er såpass enkel, praktisk og behagelig at de rett og slett bør brukes hele året. Da er det mildt sagt beleilig at det nå er Black Friday-salg på sandaler fra adidas! Våre sandaler gir deg både komfort og stil, og kommer i et stort utvalg av farger og former. For eksempel kan du gå for et design med ikoniske 3-Stripes og en myk og god Cloudfoam-fotseng, eller kanskje en av våre flotte, strandklare flippflopper i pastellfarger med ekstra demping og EVA-yttersåle? Muligens frister det også med en slider med overlegen Supercloud-demping og en fotseng med massasjeknotter? Disse sandalene tilbyr allsidighet året rundt, og vil gi føttene dine noe å fryde seg over enten du er hjemme, på trening eller til og med i dusjen. Hva venter du på? Få mer for pengene på vårt Black Friday-salg på sandaler.

Like gode til lands som til vanns

Sandaler er både behagelige og funksjonelle, og kan brukes til det meste. Våre hurtigtørkende modeller er ideelle i forbindelse med vann, enten man svømmer lengder i hallen om vinteren, slapper av ved bassenget om sommeren eller tar en dusj i garderoben. Men, de egner seg også ypperlig i tørre omgivelser. Du kan for eksempel kombinere sandalene fra adidas med et hverdagsantrekk på en solfylt dag, eller bruke de etter trening for maksimal komfort og en pause for føttene. Gjør din sporty hverdagslook komplett, og slå til på Black Friday-salget på sandaler.

Gi føttene hurrarop og velvære

Føttene våre fortjener selvsagt hurrarop etter en treningsøkt, men det beste vi kan gi dem er velvære. Lytt til føttenes behov, og ha et par sandaler tilgjengelig i bagen til alle tider. Da har du alltid muligheten til å hvile fotputene på en myk og god såle som er formet etter foten. Kanskje velger du en sandal med fôr i skinn, for ekstra luksuriøs komfort?