alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Sandaler til damer

 
[9]
Adilette Lite Sandaler OransjeAdilette Lite Sandaler Oransje

Adilette Lite Sandaler

Damer Originals

Stella-Lette Sandaler SvartStella-Lette Sandaler Svart

Stella-Lette Sandaler

Damer adidas by Stella McCartney

Klassisk komfort med sandaler til damer på Black Friday

Sandaler sitter på tronen for avslappet fottøy. Med sin praktiske konstruksjon og klassiske design for komfort, er de simpelthen essensielle i hverdagen. Da er det jammen flaks at adidas nå har Black Friday-salg på sandaler til damer. Velg for eksempel en slider med adidas’ ikoniske Badge of Sport, eller kanskje en med unik og spennende grafikk på både fotsengen og overdelen? For trøtte føtter kan du gå for en sandal med en formet, supermyk fotseng med Cloudfoam Plus, og skal du på stranda kan du peile deg inn på en slitesterk flippflopp med robust yttersåle. Sjekk ut utvalget, og utnytt Black Friday-salget på sandaler til damer.

Sommerlig følelse året rundt

Hullete shorts, strålende sol og enkelhet er nøkkelen til å føle seg frisk og lett. Skli inn i dine flippflopper i sommerlige pastellfarger eller sliders med skimrende 3-Stripes for å gjenskape eller forsterke atmosfæren fra solrike steder. Ta med sandalene dine på ferie eller en helgetur for den bekymringsløse, avslappede stemningen du lengter etter! Eller, kanskje lever du livet ditt til dels mellom kontoret og stranda? Enten om det er virkeligheten eller et fremtidig mål, så burde et par sandaler tilhøre din ukentlige rotasjon av sko. Hvorfor ikke skape din egen ukonvensjonelle stil ved å kombinere et par ikoniske adidas-sandaler med jobbantrekket? Bryt ut av den ordinære forretningslooken, og slå til på Black Friday-salget på sandaler til damer.

En fridag for føttene

Føttene dine fortjener å tas vare på. Etter en lang arbeidsdag eller en hard løpetur, har fotsålene dine sårt behov for kjærlig behandling. Bær med deg et par slip-on sandaler i vesken, og la føttene dine skli inn i mykt fôr for lett og rask avslapning. Det vil simpelthen føles som en fridag for føttene. Det skader heller ikke om du får vist frem neglelakken.