alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: adidas Stan Smith produkter til menn

 
[11]
Størrelsesutvalg
Pris
kr147 - kr910
147910
Stan Smith Pride Sko HvitStan Smith Pride Sko Hvit

Stan Smith Pride Sko

Originals

Få en klassisk legende med Black Friday-salg adidas Stan Smith-produkter til menn

Ikoniske Stan Smith har vært med som en kjent og kjær produktserie hos adidas i mange år gjennom sitt ungdommelige og friske design som både fungerer utmerket til fritids og hverdag. Enten du er på utkikk etter en kul t-skjorte som vil passe like godt med kameratgjengen på stranda eller på sykkeltur med kolleger har vi noe for enhver smak. Gjennom Black Friday-salg på adidas Stan Smith-produkter til menn kan vi tilby hettegensere, capser og t-skjorter med freshe motiv og designelementer. Vår hettegenser kommer i myk økologisk bomull som en del av adidas sin satsing på å redusere plastavfall. Med de store kengurulommene har du plass til alt du trenger gjennom dagen og de ribbestrikkede mansjettene og kantene tilfører plagget en kul holdning. Videre finner du også en praktisk strammesnor på hetten som gjør det mulig å tilpasse størrelsen på hetta basert på behov.

En hyllest til den klassiske capsen gjennom i Black Friday

Noen plagg trenger ingen ytterligere introduksjon, og capsen vår med Stan Smith-detaljer er intet unntak. Dette er en klassisk caps i sort med en grafikk som er inspirert av den ikoniske Stan Smith-sneakersen. Konstruert i en praktisk "one size fits all"-design er dette en caps som garantert vil kjennes komfortabel på hodet. Vi har benyttet oss av 100 % resirkulert polyester og den buede bremmen gir praktisk skjerming fra sterkt sollys ute på fotball eller tennisbanen. Den justerbare bakstroppen gjør det mulig å tilpasse passformen avhengig av behov, samtidig som at vi har gått for en sekspanels konstruksjon som underbygger stil og kvalitet. En caps kjøpt gjennom Black Friday-salg på adidas Stan Smith-produkter til menn er et smart valg for alle som trenger et stilrent våpen mot sola og sterkt lys. Dette er et produkt som fungerer like bra ute i byen, ute på joggetur eller ved vannet.