alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

CYBER MONDAY: WOMEN ACCESSORIES

 
[22]

Black Friday på tilbehør til damer med utmerket brukerkomfort

Nå er det Black Friday på tilbehør til damer. Det er et stort utvalg av skjerf, masker, hansker, fotball og bager. adidas sine ansiktsmasker er laget med en høytytende og resirkulerende polyester-materiale. Fordelen med dem er at de er både komfortable, vaskbare og gjenbrukbare til å hjelpe deg med sunnere vaner daglig. Maskene finnes også med favorittlaget ditt på. Hvorfor ikke fullføre stilen med matchende caps i hundre prosent tvill av bomull. Black Friday på tilbehør til damer inkluderer et bredt utvalg av ryggsekker og lignende. Ryggsekkene er romslige nok til at du får plass til alt du trenger å ha med på for eksempel trening, mens enkelte modeller har egne innerlommer for laptop. De justerbare skulderstroppene gir en komfortabel opplevelse av å bære ryggsekken. Ryggsekker med egen ytterlomme til vannflaske passer perfekt, dersom du skal ut på en lang tur og trenger tilgang til vann underveis. Med adidas egne vannflasker, så har du iskald vann tilgjengelig hele dagen.

Outlet på tilbehør for damer til treningen

Du kan sikre deg det du trenger til enhver anledning via outlet på tilbehør for damer. Til deg som spiller fotball, finner du et fint utvalg av leggbeskyttere og keeperhansker med teknologiske fordeler. Leggbekyttere byr på klassisk adidas-stil med robuste plater som beskytter leggene mot støt. Dempingen på baksiden gir ekstra komfort, hvorav ankelbeskyttelsen tildekker og beholder platene på plass. Med fotballsokker på i tillegg, holdes leggbeskyttelsen enda bedre på plass. Til hverdagsbruk finnes ulike midjevesker på lager, som kan festes rundt midjen og over skuldrene. Dette er en bag for minimalistisk oppbevaring av for eksempel lommebok og telefon. Disse passer fint med antrekket til festivalsommer eller en liten tur ut på byen. En solhat med brodert Trefoil passer fint sammen med dens avslappende og tilbakelente følelse av en sporty look.