alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Tilbehør til damer

 
[422]
SPEND kr599 TO GET EXTRA 20% OFF*

SAVE ON CYBER MONDAY DEALS

Make this your best season yet and beat the festive rush. Spend kr599 or more and we’ll give you an extra 20% off*.
Ball Nett SvartBall Nett Svart

Ball Nett

Fotball

Adicolor Classic midjeveske
Adicolor Archive Strap Pack
adidas Yoga Duffelbag
3-Stripes Swim Hijab
Adicolor Classic midjeveske
adidas by Stella McCartney Tote Bag
adidas Adventure Toploader Ryggsekk
Ryggsekk
Adicolor ryggsekk
Festival Bag
Adicolor ryggsekk
Adicolor Sling Bag
Marimekko AEROREADY Baseball Caps
Runner 5P AEROREADY Reflective X-City Caps
Shopper Bag
NZRU Black Ferns Replica Rugbyball
Adicolor Archive Messenger Bag, liten
Rekive Festival Bag
Golf Hals
Faux Fur Pompom Beanie
Adicolor ryggsekk
FARM Rio Sport to Street Training Midjeveske
4ATHLTS Camper Ryggsekk
Golf Hals
Running Gear Midjeveske
Hyperreal Midjeveske
Adicolor Classic midjeveske
City Tech One Klokke
Power Canvas Ryggsekk
Power VI Ryggsekk
Adicolor ryggsekk
Midjeveske
Mini Ryggsekk
Condivo Halsvarmer
Running Gear Pocket bag
4ATHLTS Duffelbag, medium
Edition Three Klokke
Project Two R Klokke
Training Pannebånd, 3 i hver pakke
adidas Adventure Weekender Bag
Fleece Beanie
Adicolor Archive Toploader Ryggsekk
Adicolor Branded Webbing Midjeveske
1 / 9
Sideav 9

Black Friday på tilbehør til damer med utmerket brukerkomfort

Nå er det Black Friday på tilbehør til damer. Det er et stort utvalg av skjerf, masker, hansker, fotball og bager. adidas sine ansiktsmasker er laget med en høytytende og resirkulerende polyester-materiale. Fordelen med dem er at de er både komfortable, vaskbare og gjenbrukbare til å hjelpe deg med sunnere vaner daglig. Maskene finnes også med favorittlaget ditt på. Hvorfor ikke fullføre stilen med matchende caps i hundre prosent tvill av bomull. Black Friday på tilbehør til damer inkluderer et bredt utvalg av ryggsekker og lignende. Ryggsekkene er romslige nok til at du får plass til alt du trenger å ha med på for eksempel trening, mens enkelte modeller har egne innerlommer for laptop. De justerbare skulderstroppene gir en komfortabel opplevelse av å bære ryggsekken. Ryggsekker med egen ytterlomme til vannflaske passer perfekt, dersom du skal ut på en lang tur og trenger tilgang til vann underveis. Med adidas egne vannflasker, så har du iskald vann tilgjengelig hele dagen.

Outlet på tilbehør for damer til treningen

Du kan sikre deg det du trenger til enhver anledning via outlet på tilbehør for damer. Til deg som spiller fotball, finner du et fint utvalg av leggbeskyttere og keeperhansker med teknologiske fordeler. Leggbekyttere byr på klassisk adidas-stil med robuste plater som beskytter leggene mot støt. Dempingen på baksiden gir ekstra komfort, hvorav ankelbeskyttelsen tildekker og beholder platene på plass. Med fotballsokker på i tillegg, holdes leggbeskyttelsen enda bedre på plass. Til hverdagsbruk finnes ulike midjevesker på lager, som kan festes rundt midjen og over skuldrene. Dette er en bag for minimalistisk oppbevaring av for eksempel lommebok og telefon. Disse passer fint med antrekket til festivalsommer eller en liten tur ut på byen. En solhat med brodert Trefoil passer fint sammen med dens avslappende og tilbakelente følelse av en sporty look.