alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfbager

 
[2]
Noen trenger mye plass, noen mindre, andre vil ha en golfbag som kan brukes i flere situasjoner. Uansett hva du ønsker, finner du en golfbag hos adidas.

Få plass til det essensielle med golfbager fra adidas

Her hos adidas kan du finne akkurat den golfbagen som passer for deg, slik at du enkelt kan ta med deg alt du trenger av utstyr til neste runde. En bag laget med resirkulert polyester er både slitesterk og litt bedre for miljøet, så du får en bag som tåler lange reiser, og som lar deg utgjøre en aldri så liten bærekraftig forskjell. Håndtak øverst og på sidene lar deg enkelt manøvrere bagen inn og ut av forskjellige kjøretøy og bagasjehyller, så du har full kontroll på hele reisen. Glidelåslommer foran gir deg enda flere oppbevaringsmuligheter, slik at du enkelt kan organisere alt du trenger å ta med deg.

En bag for golf, en bag for hverdagen

Hvem sier at golfbager bare kan brukes til golf? Hos adidas finner du både sko- og reisebager til golf ,som også passer utmerket til andre idretter og hverdagen ellers. En bag med teleskophåndtak og hjul passer ypperlig for alle slags fly- og togreiser, og med bagene som du finner hos adidas kan du opprettholde det sporty uttrykket ditt hvor enn du ferdes. En skobag kan komme godt med for mange typer idretter og situasjoner ellers, og du får absolutt plass til mer enn bare et par sko – her har du mange muligheter. Velg en bag i stilig svart eller klassisk grå, så er du rustet for all slags ferdsel og golfbaner, både fjernt og nært.

Tøff bag for tøft bruk

Både golf og reiser kan by på utfordringer, men med golfbager fra adidas kan du holde tingene dine trygge og på plass, slik at du kan fokusere på det du elsker: Golf. Hvis bagen din blir skitten eller bare kan trenge en liten oppfriskning, kan du enkelt tørke den med en fuktig klut, så er du klar for neste runde.