alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på Outdoor sko

 
[97]
HOTAKI SvartHOTAKI Svart

HOTAKI

Damer Turgåing

1 / 3
Sideav 3

Spennende og omfattende salg på outdoor sko

Er du av typen som liker å oppholde deg i naturen, som liker å gå utenfor allfarvei eller trives best med et telt og sovepose i bagasjen? Hos adidas har vi et veldig spennende salg på outdoor sko for deg som liker tanken på en sko med solid såle, god demping og et solid ytterskall. Vi har tilgjengelig gjennom vårt salg på outdoor sko en kul og tidløs sko med både GORE-TEX® ytterfor og innerfor. Dette bidrar til en sko som både er vanntett og pustende, godt hjulpet av det smarte lukkesystemet med hurtigsnøresystem som gjør det til en lek å ta på seg skoene. Videre sørger den formede TPU-tåhetten for utstrakt beskyttelse av tærne slik at du kan unngå skader. Samtidig sørger den avanserte gummisålen laget av Continental for at skoen ikke kjennes glatt og vil gi deg god hjelp på tur i områder med ulendt terreng. Skoen kommer i flere forskjellige farger så her er det gode muligheter for å skreddersy etter eget behov. Gjennom vårt salg på på outdoor sko har vi også andre modeller som passer godt til fjellklatring eller skogvandring. Hva med en sko laget i en sokkelignende konstruksjon med lav vekt som også kan by på en EVA-mellomsåle og overdel i skinn? Designet har lukking med lisser og en forlenget tårand for økt komfort ved klatring eller bratte bakker.

Et spennende outlet på outdoor sko for klatring og tur

Ikke nok med at våre sko fungerer supert til gåturer og fjellturer med uovertruffen GORE-TEX®-teknologi, vi tilbyr også sko som er perfeksjonert for bruk i klatreveggen gjennom vårt outlet på outdoor sko. Laget med en medium stiv mellomsåle og med en elastisk form fungerer de perfekt både til selve klatringen og på turen hjemover. Stealth-sålen sikrer perfekt grep selv ved klatring på glatt underlag og syntetisk overdel bidrar til styrke og fleksibilitet i skoen, noe som bidrar til en bedre klatreopplevelse.