alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skiklær

 
[89]
1 / 2
Sideav 2

Hold varmen med funksjonelle og stilfulle skiklær

Når skitrekket og vinterføret kaller på deg, kreves det praktiske og fine skiklær som holder temperaturen oppe. I tillegg bør du føle deg fin i antrekket ditt. Vi har skibekledning som er like stilfulle som de er avanserte, slik at du kan komme deg ut på ski i full komfort. Vi har skibukser, skijakker, fleecejakker og andre nødvendige skiklær. En fleecejakke kan brukes på egen hånd når du blir varm og svett, samtidig som den kan brukes under en god skalljakke for ekstra varme. Fleecejakkene gir deg god bevegelsesfrihet, veier lite og kan brukes til flere andre utendørsaktiviteter også, for eksempel toppturer og løpeturer. Vi anbefaler at du har en sporty jakke som kan brukes etter trelags-prinsippet, dvs. ull innerst, deretter en fleece- eller dunjakke og en god ytterjakke til sist. Dermed er det enkelt å kle av og på seg underveis, og du regulerer temperaturen ved å variere lagene. Mye av skibekledningen vår lages av resirkulert plastavfall, slik at du kan gjøre ditt for å ta vare på naturen.

Skibukser og skibekledning som er allsidig i bruk

Vi har skibukser som også fungerer fint som fjellbukser, takket være et elastisk materiale som beveger seg sammen med deg. Buksene er vannavstøtende, og de passer derfor også til bruk når det snør ute. En god skallbukse passer også ypperlig når du skal stå på ski. De puster godt, lages av elastiske materialer og er vannavstøtende. Et stort pluss med bukser som dette er forsterkede områder nede ved anklene dine som gir god beskyttelse mot kanter og reduserer dermed slitasje. Du får buksen lett over skistøvlene dine, takket være glidelåser ved anklene. Stort enklere blir det ikke! I tillegg til klær for å stå på ski, anbefaler vi at du bruker hansker, luer og en god hals for å holde varmen.