alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skitilbehør

 
[26]

Skitilbehør for lange dager i bakken

Er du av typen som kjenner det kribler ved tanken på at vinteren nærmer seg, snøfulle dager og bakker drapert i pudder? Hvis svaret er ja er sjansen stor for at du også er på utkikk etter skitilbehør, og her hos adidas finner du et godt utvalg av forskjellig tilleggsutstyr som kan være kjekt å ha når du skal innta bakkene. Et par snøbriller med antiduggsystem og sylindriske glass lar deg beholde god sikt og sidesyn når du suser nedover. Foretrekker du langrennski kan du finne den perfekte lua som gir deg en lett varme, med fôr av fleece i resirkulert polyester og laget med elastan, slik at du får en lue som både sitter godt og som er behagelig.

Spreng grenser

Nedover eller bortover – og kanskje oppover også. Skitilbehør som du finner her hos adidas gir deg det du trenger for å kunne sprenge grensene dine, knuse gamle rekorder og virkelig ta fatt på nye eventyr, enten du er en ihuga slalåmkjører eller en racer på langrenn. En ryggsekk i ripstop av resirkulert nylon med fuktkontrollerende teknologi lar deg ta med deg alt du måtte trenge av utstyr, enten på ryggen gjennom hele turen, eller til garderobeskapet før du setter utfor bakkene. En varm strikkelue lar deg trosse temperaturene, slik at du uhindret kan presse deg videre og virkelig finne ut hva du er god for.

Liten innsats, stor gevinst

Det er virkelig ikke mye som skal til for å ta vare på skitilbehøret ditt. Du kan tørke av snøbrillene dine etter en lang dag i bakkene, og den nye favorittstrikkelua kan enkelt vaskes når det trengs – bare husk å følge vaskeinstruksjonene som beskrevet, slik at du bevarer fibrene og varmen lengst mulig. Med noen få enkle grep kan skitilbehøret ditt vare i årevis, og følge deg på utallige turer gjennom den hvite magien vi kaller snø.