alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

GORE-TEX® joggesko for damer

 
[9]

Robuste egenskaper og rått design: GORE-TEX® joggesko for damer

Sporty damer som elsker å komme seg ut i friluft trenger gode GORE-TEX® tursko som tar dem trygt med på nye eventyr. Enten du elsker fjellturer eller løpeturer i skog og mark, finner du et solid utvalg av GORE-TEX® joggesko for damer her hos adidas. Modellene våre er spesielt utviklet for at du skal få en så god turopplevelse som mulig. Dette gjenspeiles i egenskaper og detaljer som yttersåler med Continental™-gummi for best mulig grep på vått og sleipt underlag, samt pustende materialer som gir deg en frist og god følelse. Enkelte modeller fullføres med kombinasjonssnøring for sikker lukking. Dette systemet sørger også for at skoen sitter stramt og forsvarlig på foten, ettersom du kan snøre den godt på plass. Se gjerne etter GORE-TEX® joggesko for kvinner med forsterket TPU-tåhette for å beskytte tærne dine mot steiner og slag mot røtter, og det gjelder spesielt for deg som elsker å boltre deg i krevende terreng.

GORE-TEX® joggesko for kvinner som elsker friluft

Kvinner som elsker å gå på fjellturer bør vurdere å skaffe seg et par som gir god beskyttelse for anklene. GORE-TEX® tursko for damer er ofte mer solide og høyere enn løpeskoene. Mange som derimot driver med terrengløping, foretrekker lave modeller som føles lette ut på foten. Hvis du driver med både fjellturer og kjappe løpeturer i terreng, anbefaler vi at du har forskjellige par til hvert bruk. Uansett hva du ender opp med å velge, så kan du boltre deg med mange ulike design og farger. Sist, men ikke minst, så anbefaler vi at du impregnerer skoene før bruk for at de skal holde seg fine over tid. Du bør vaske vekk gjørme og skitt mellom turene dine, og huske på å reimpregnere dem ved jevne mellomrom. Regelmessig pleie og vedlikehold er viktig for at du skal få mest mulig glede ut av de nye vanntette joggeskoene dine.